Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Crescatorul de Unicorni

Dist-Donca-9789730312386

44,10 lei

49,00 lei

Calin Donca Oncioiu

Editura Letras

Comanda cartea Crescatorul de Unicorni, din stoc, cu livrare nationala in 24-48h.

More details

ISBN9789730312386
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini314
An aparitie2020
Dimensiuni15x21
Tip copertacartonata

Descriere:

"Crescatorul de Unicorni este o carte care te creste, te invata si iti livreaza mai multe principii care pot transforma o viata banala in una plina de extrem - extrem de bine, extrem de frumos, extrem de distractiv, extrem de sanatos si asa mai departe. Iar lucrul cel mai important este ca inainte de carte a fost experienta, au fost rezultatele si sunt dovezile.

Sa scrii o carte despre dezvoltare personala sau profesionala este ca si cum ai pune o postare pe Facebook ... Intr-o lume plina de oameni care vor sa te invete cum sa faci mai mult si sa devii mai mult, desi majoritatea dintre ei nu au nici cat ai tu in buzunar, sa alegi originalul este ca si cum ai cauta acul in carul cu fan. 

Am scris o carte ce isi alege cititorii, nu invers ... Ce inseamna sa citesti? Diferenta dintre a vedea si a citi o face modul in care cuvintele penetreaza mintea celui care parcurge cartea, dar este nevoie ca mintea sa fie pregatita pentru a gasi sensurile ascunse si frazele frumos conturate prin metafore si culori. Este ca si cum mintea ar merge la sala de forta, depunand efort pentru a intelege, dar terminand mai puternica decat a fost." (autorul)

Product successfully added to the product comparison!