Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Ella- Scrisoarea I

Letras-9786060713272

21,00 lei

30,00 lei

Mistery Lives

Comanda acum cartea Ella- Scrisoarea I din categoria Dezvoltare personala - scrisa de Mistery Lives publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786060713272
Dimensiune20x13
Produs vandut depiatadecarte.net
Nr pagini68
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Stimate cititoare, stimati cititori,

Intentia acestei carti este aceea de a va aduce putina Lumina, putina Dragoste, Fericire si, mai ales, Libertate in vietile voastre.

De a va trezi putin curiozitatea o carte deosebita de marea majoritate a altor carti.

Veti afla unele lucruri frumoase, unele triste, unele greu de inteles, putin suspans si concluzii personale, in general, iesite din comun; mai exact, curajul de a spune adevarul gol-golut vazut si aflat prin inima, sufletul, trairile personale si propriii ochi.

Declar ca este foarte important sa va confirm: sub nici o forma nu doresc sa aduc prejudicii, ofense sau neplaceri nimanui, persoane, grupuri, religii, secte etc. Este o experienta personala, cu trairi personale, concluzii si emotii traite personal.

Lucrurile pe care le veti descoperi sunt de o valoare inestimabila, demne de luat in considerare. Sunt pentru voi, cei care aveti in mana aceasta carte, exact la momentul potrivit, o adevarata comoara.

Va doresc o lectura placuta! Cu respect deosebit pentru toti

 

Mystery Lives©

De acelasi autor:

    Product successfully added to the product comparison!