Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-30%

Calea catre viata – De la suferinta la implinire (ed tiparita)

Calea catre viata – De la suferinta la implinire

Letras-9786060714620

17,50 lei

25,00 lei

Dorina Ghemes

Editura Letras

Comanda acum cartea Calea catre viata – De la suferinta la implinire din categoria Dezvoltare personala - scrisa de Dorina Ghemes publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786060714620
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune13x20
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini148
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Calea catre viata – De la suferinta la implinire – Autor: Dorina Ghemes – Editura Letras, 2021

 

Cartea mea, Calea catre viata - De la suferinta la implinire, o incadrez in categoria ghid... un ghid care te ajuta sa intelegi sau, mai bine zis, sa vezi altfel viata, incepand cu copilaria (0-14 ani), apoi adolescenta (14-18 ani) si terminand cu maturitatea (18-25 ani, acolo m-am oprit), prin prisma cunostintelor acumulate in cei 13 ani de cand iubesc si practic terapiile alternative si ale trairilor pe care le-am avut de-a lungul vietii.

Mai pot sa spun ca este un ghid pentru ca indrept atentia cititorilor catre carti si autori. Cei care doresc cunoastere vor fi ghidati spre mai multe izvoare din care sa isi adape sufletul insetat.

Descriu apoi cum am ajuns eu in aceasta lume grea si minunata a spiritualitatii.

Am inceput cu Vindecare Reconectiva si Reconectare. Am continuat cu Meditatia si Spatiul Sacru al Inimii, Roata Medicinii si Uneltele Samanilor, Theta Healing, Masaj, Steaua Magica, Wuji Gong.

In fiecare capitol, descriu tehnicile, desi nu toate sunt tehnici... as putea spune terapii, dar nu toate sunt terapii. Au un punct comun... cunoastere si vindecare la nivel de trup, minte si suflet.

Aduc in dezbatere cuvinte pe care vocabularul le interpreteaza la nivel mental. Iar sufletul, constiinta mea le aduce la un numitor comun, pentru toti cei care nu au inteles pana acum sensul lor, inclusiv eu.

Citind cartea, intelegi de unde vine cea de-a doua parte a titlului - de la suferinta la implinire.

Bucuria pe care o vad in ochii oamenilor (aceasta e implinirea mea) este ascunsa printre randurile celor care au avut curajul sa-si expuna problemele si sufletul in capitolul Testimoniale.

Product successfully added to the product comparison!