Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Vindecarea profunda – Cheryl Canfield

Vindecarea profunda – Cheryl Canfield

FOR-9789731701899

21,68 lei

24,09 lei

Cheryl Canfield

Editura For You

Comanda cartea Vindecarea profunda – Cheryl Canfield de Cheryl Canfield de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9789731701899
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune13x20
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini284
An aparitie2011
Tip copertabrosata

Vindecarea profunda – Autor: Cheryl Canfield - Editura Foryou

Puterea acceptarii pe calea catre starea de bine
La varsta de 41 de ani, Cheryl Canfield a primit diagnosticul de cancer cervical avansat. Impotriva avertismentelor medicilor, ea a refuzat interventiile chirurgicale propuse. In schimb, a hotarat sa accepte moartea si si-a concentrat energia pe incercarea de a muri intr-un mod decent. In decursul acestui proces, s-a vindecat.

Vindecarea profunda este relatarea realista a calatoriei lui Cheryl Canfield - care, din intamplare, are experienta unui miracol al zilelor moderne -, precum si reflectiile ei ulterioare cu privire la vindecarea fizica, emotionala, mentala si spirituala. Povestea ei este presarata cu exercitiile, visurile, vizualizarile si experientele care au ajutat-o in procesul de vindecare - de la intalnirile ei cu misticul modern Pelerinul Pacii pana la acceptarea cancerului.

Cheryl Canfield isi rezuma tehnicile de vindecare - curatarea emotionala, meditatiile si schimbarile de stil de viata - in douasprezece practici self-help de stare de bine, pentru ca si altii sa beneficieze de revelatiile ei, castigate cu greu, ca sursa de speranta, inspiratie si sfaturi practice.

Relevanta pentru oricine se afla in cautarea evolutiei personale si a intelepciunii de viata, Vindecarea profunda nu se refera numai la a muri sau a trai, ci este o carte despre descoperirea vietii si trairea ei deplina.

Product successfully added to the product comparison!