Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Femei puternice

PDC-DIV-9786068420462

20,00 lei

Louise L. Hay

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Femei puternice de Louise L. Hay de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

a99e84b879fd2fc54098947fe1328380.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068420462
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini127
An aparitie2014
Dimensiuni13x20x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Femei puternice - de Louise L. Hay

In aceasta carte de mare inspiratie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne invata insa ca principalele schimbari la care vom asista in aceasta perioada fascinanta sunt cele ...interioare". Ea ne explica faptul ca atunci cand femeile vor fi dispuse sa schimbe acest ...teren interior", ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vietii, mult mai inalt.

La inceput de mileniu, tot mai multi oameni vorbesc despre schimbarile care se vor petrece cu Pamantul. in aceasta carte de mare inspiratie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne invata insa ca principalele schimbari la care vom asista in aceasta perioada fascinanta sunt cele ...interioare". Ea ne explica faptul ca atunci cand femeile vor fi dispuse sa schimbe acest ...teren interior", ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vietii, mult mai inalt. Scopul lui Louise este sa ajute toate femeile sa experimenteze iubirea de sine, pretuirea de sine, respectul de sine, si sa ocupe unloc important in societate. in maniera ei inimitabila, raspicata, dar plina de afectiune, ea ne ofera o perspectiva foarte limpede asupra manierei in care femeile de toate varstele si din toate categoriile sociale pot indeplini acest scop, astfel incat sa isi traiasca urmatorii ani in maniera cea mai productiva cu putinta, care sa le implineasca si sa le umple de satisfactie.

Product successfully added to the product comparison!