Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cele mai importante zece lucruri pe care cei adormiti vor sa vi le spuna

PDC-DIV-9786068420844

28,00 lei

Mike Dooley

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Cele mai importante zece lucruri pe care cei adormiti vor sa vi le spuna de Mike Dooley de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

a99e84b879fd2fc54098947fe1328380.jpg

More details

ISBN9786068420844
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune20 x 13
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini264
An aparitie2015
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Cele mai importante zece lucruri pe care cei adormiti vor sa vi le spuna - de Mike Dooley

Stiu ca s-ar putea sa vina ca un soc si tu stii ca nu-mi place sa folosesc glume rasuflate, dar ,,relatarile despre moartea mea au fost mult exagerate". Sunt acum la fel de ,,viu" cum eram in ziua in care ne-am intalnit, daca nu poate chiar... si mai viu.Daca cei adormiti ar putea sa vorbeasca, nu v-ati intrebat ce ne-ar spune acelora dintre noi care am ramas in urma lor? Ce ne-ar spune ca sa ne aline mahnirea pierderii lor, sa ne calmeze temerile despre ce se intampla cand murim si sa ne inflacareze pentru a ne trai vietile cat mai bine posibil chiar acum?

In pagini pline de intelepciune, de umor si, da, de bucurie, scriitorul bestseller New York Times Mike Dooley exploreaza cele mai presante si mai profunde intrebari ale noastre privind viata de dupa viata - si aceasta viata - din perspectiva proaspata a celor care au facut trecerea la faza urmatoare.

Printre revelatiile si intuitiile pe care ei ni le impartasesc:

Noi eram pregatiti; voi nu sunteti.
Nu exista diavol sau iad.
Ne pare rau pentru orice durere pe care poate am provocat-o.
Animalele voastre de companie sunt la fel de nebune, de stralucitoare si de iubitoare aici, precum erau acolo.
Nimic din ceea ce va spunem noi nu va poate pregati pentru frumusetea clipei in care veti sosi.

Veti invata ca persoanele iubite nu sunt pierdute pentru noi; ca timpul nostru pe Pamant reprezinta atat o scoala, cat si o aventura; ca, in ciuda tuturor aparentelor opuse, viata este intr-adevar splendida si ca avem parte de ea pentru a ne remo-dela norocul, incepand de astazi.

Product successfully added to the product comparison!