Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Noi Dacii De (autor): Traian Buzdugan

Noi Dacii

Cid-9786069482254

17,00 lei

20,00 lei

traian buzdugan

CID

ISBN9786069482254
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune14x20
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini72
Tip copertabrosata
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte

Inauguram o noua colectie a Editurii C.I.D. - Dacia Eterna. Denumirea, pusa cu generozitate la dispozitie de Gheorghe-Gavrila Copil, cel care a pus-o in circulatie cu decenii in urma, indica esenta si directia noii intreprinderi.
Noua colectie isi propune sa schiteze aparitia, dezvoltarea si impasul curentului dacist prin recursurul la carti-jalon: acea publicistica putin circulata si uitata din care noii corifei ai unor idei vechi isi aporteaza discursul si probatoriul, reusind prin furt sa para originali in fata unui public entuziast, dar fara o cultura solida in domeniu. Nici nu conteaza prea mult daca au dreptate sau nu; furtul le indica lipsa de onestitate si poate fi nici scrisa, nici analizata, de necinstiti. Acum ceva timp, chiar si aceasta sintagma - Dacia Eterna - a fost insusita de catre unii, "uitand" (convenabil) ca ea apare in creatia, ideatia si actele unei persoane in viata, identificata cu nume si prenume.
Cartea care deschide colectia, Noi Dacii este semnata de Traian Buzdugan. A aparut in Bucuresti (1978), in cele cateva exemplare ale unei editii manufacturiere (paginile,

Product successfully added to the product comparison!