Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nou

De ce nu

De ce nu

Letras-9786060716037

45,00 lei

Gabiel Ursan

Editura Letras

De ce nu: despre ce sa nu faci ca sa faci mai bine (ed tiparita) – Autor: Gabriel Ursan – Editura Letras, 2021

More details

ISBN9786060716037
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini246
Dimensiune13x20
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport GratuitTransport gratuit pentru comenzile in valoare de 100 de lei.

De ce nu: despre ce sa nu faci ca sa faci mai bine (ed tiparita) – Autor: Gabriel Ursan – Editura Letras, 2021

Multe carti de dezvoltare personala iti sugereaza sa-l scoti pe nu din vocabularul tau. Aceasta carte de dezvoltare personala isi propune sa faca total invers si sa foloseasca puterea lui nu si puterea interzicerilor pentru a ne imbunatati viata si sanatatea.

De ce intr-o tara ordinea si disciplina se mentine prin legi care in principiu iti descriu ce sa nu faci? De ce nu ar functiona acest sistem si in viata noastra personala si profesionala, fara durerea provocata de cuvantul nu si de interdictii in general?

Cum ar fi sa luam puterea lui nu si asemenea unor tehnici de arte martiale sa ne folosim de forta lui in favoarea noastra? Daca iti plac cartile de dezvoltare personala si vrei sa incerci alta abordare, cartea asta nutrebuie sa lipseasca din colectia ta.

Despre ce e vorba in carte?

Despre sanatate si fericire.
Este o carte personala, despre dezvoltare personala. In ea impartasesc trairi si experiente proprii, provocari pe care le-am depasit si mai ales metodele folosite pentru a le depasi sau obiceiurile ajutatoare.

Despre ce nu e vorba?

Fara inflorituri inutile.
Este o carte simpla si directa, pe intelesul oricui.
Nu voi vorbi in carte despre afaceri, cum sa faci bani peste noapte sau despre cum sa slabesti foarte rapid. Nu sunt in masura sa public despre asta.

Care e povestea carții?

Am vrut sa scriu o carte pentru fiica mea.
De ce nu a pornit ca o carte scrisa pentru fiica mea.
Am dorit sa ii las intr-o forma scrisa o parte din actiunile si obiceiurile care mi-au schimbat viata in bine. Ca sa le poata consulta oricand, de oriunde.

De ce o publici atunci?

Cred ca poate fi de ajutor oricui.
De ce nu poate inspira orice persoana.
Scriind cartea De ce nu, mi-am dat seama ca toate gandurile mele pot fi de folos cuiva si ca pot influenta viata unor oameni ca mine. In bine.

Cat de lunga e cartea?

Peste 45 de mii de cuvinte.
Cartea nu este neaparat una scurta.
De ce nu este o carte consistenta cu peste 45 de mii de cuvinte scrise, structurate in peste 20 de capitole despre diverse subiecte de viata si dezvoltare.

Ce subiecte?

Mentalitate, sanatate, fericire.
Despre mine si tine ca oameni.
De ce nu e o carte de dezvoltare personala despre mentalitate, sanatate, obiceiuri, greseli, visuri, temeri, sperante, recunostinta, obiective atinse si fericire.

Cui se adreseaza cartea?

Oamenilor care vor sa faca schimbari.
Se poate citi usor, indiferent de varsta.
Cartea De ce nu se adreseaza oamenilor care simt ca doresc sau ca au nevoie sa faca o schimbare pozitiva in ritmul lor, indiferent de momentul vietii.

De ce afirmi ca e diferita?

Pentru ca este scrisa cu nu in fata.
Poate ca abordarea asta va functiona. Cine stie?
Daca ai citit carti de dezvoltare personala care iti spuneau ce sa faci, aceasta carte iti va spune ce sa nu faci pentru a fi un om mai fericit. Poate merge asa :)

Vinzi vreun curs sau ceva?

Nu. Exista doar cartea.
Nu este nici o smecherie la mijloc. E o carte.
Multi autori folosesc cartile pentru a vinde ceva ulterior sub forma de upsell. Eu nu am in gand asa ceva si nu am obiective ascunse.

In ce formate va fi disponibila?

In format tiparit si electronic.
Vreau sa miroase a carte, dar sa fie si ebook.
Initial am vrut sa fie doar ebook, dar imi place prea mult mirosul unei carti bune pentru a nu o publica si in format tiparit.

Blogger, vlogger, sot, tata si om.

Numele meu este Gabriel Ursan, am 34 de ani la momentul publicarii acestei carti si ma declar un om normal.

Cartea De ce nu este o carte de tip non-fictiune din categoria carti de dezvoltare personala si reprezinta debutul meu ca autor.

In timpul liber sunt blogger, vlogger, sot, tata, iubitor de animale si natura, motociclist, sportiv, cititor avid de carti, prieten loial si mai nou, autor.

Lucrez in vanzari din anul 2005, am experienta si rezultate in training si management din 2007, iar din 2016 detin o mica agentie de marketing online.

Din 2012 sunt director de marketing pentru o companie cu o cifra de afaceri de 2 milioane de Euro, companie din care si detin 10%. Iubesc ceea ce fac.

Consider ca munca si consecventa sunt mai importante decat talentul si ca rezultatele finale intrec orice prezentare pompoasa sau CV.

Product successfully added to the product comparison!