Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Calea tarotului

Ai incredere in tine! 50 de exercitii practice

PHI-9786069707449

22,10 lei

26,00 lei

Laurence Benatar

Editura Philobia

Comanda cartea Ai incredere in tine! 50 de exercitii practice de Laurence Benatar de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786069707449
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini120
An aparitie2021
Dimensiuni13x19
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Ai incredere in tine! - Laurence Benatar

  • Cum ar fi ca, începând de acum, să faci doar ce îți place cu adevărat? Cum ar fi ca, în sfârșit, să nu mai accepți orice și să nu te mai supui dorințelor și capriciilor celor din jur? Ei bine, încrederea în propriile forțe nu este o abilitate căzută din cer. Ea e prezentă în forul tău interior şi poate ieşi la suprafaţă în orice moment. Firește, felul în care ai fost tratat de părinţi, dar şi parcursul tău în viaţă au avut un rol important în ceea ce priveşte actualul nivel al încrederii în tine, însă nu există nimic care să te împiedice să înfloreşti în momentul de faţă, atât în viaţa ta personală, cât şi profesională.
  • Cartea de față, prin caracterul ei practic şi dinamic, îţi propune instrumente concrete pentru a-ţi trăi, în sfârşit, adevărata viaţă. Scopul este să te simţi în largul tău oriunde te-ai afla, cu toată lumea. Cu cât vei îndrăzni mai mult, cu atât vei prinde gustul acestei aventuri…
  • Iată cheia libertăţii tale, ea te va ajuta să îţi îndeplineşti visurile. Nu ai decât o singură viaţă, aşadar trăieşte-o din plin, în echilibru cu valorile tale şi cu adevărata ta personalitate!
Product successfully added to the product comparison!