Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Corpul isi aminteste - Revolutionarea tratamentului traumei

PDC-HER-9789731117904

43,50 lei

Babette Rothschild

Herald

Comanda cartea Corpul isi aminteste - de Babette Rothschild - de la Editura Herald - Livrare Nationala

More details

ISBN9789731117904
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini256
Dimensiune13x20
An aparitie2021
Tip copertabrosata

Corpul isi aminteste - de Babette Rothschild - de la Editura Herald

 Corpul îşi aminteşte, volumul 2, Revoluţionarea tratamentului traumei urmăreşte aceeaşi structură ca şi primul volum, prin organizarea conţinutului în două secţiuni:

Teorie şi principii şi Practică:

Aplicarea teoriei şi a principiilor. De asemenea, în concordanţă cu primul volum, acesta va prezenta pe tot parcursul exerciţii referitoare la conştientizarea corporală, memoria corpului şi resurse ale corpului, ca adjuvanţi valoroşi în tratamentul traumei.

În plus, majoritatea capitolelor vor fi completate de studii de caz descriptive sau de transcrieri adnotate ale şedinţelor de terapie. Acestea vor ajuta ideile să prindă viaţă, punându-le în practică. Acolo unde a fost posibil, am ales cazuri şi şedinţe care nu numai că vin în sprijinul subiectului din acel capitol sau secţiune, ci şi corelează mai multe concepte subliniate în întreaga carte.

Fiecare caz şi şedinţă de terapie vor fi descrise cu atenţie şi includ referinţe la pasajele relevante (atât la cele anterioare, cât şi la cele următoare). In acest fel, sper să demonstrez că multe principii pot fi corelate şi integrate în combinaţii variate pentru a maximiza terapia individualizată, siguranţa şi eficienţa.

Product successfully added to the product comparison!