Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Codul emotiilor (ed. tiparita)

PDC-DIV-9786068080802

40,00 lei

Bradley Nelson

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Codul emotiilor (ed. tiparita) de Bradley Nelson de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786068080802
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini374
An aparitie2012
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Unde am ajunge daca nu ar exista emotiile noastre?
Daca am considera, metaforic vorbind, ca totalitatea experientelor noastre reprezinta tapiteria vietii noastre, emotiile ar fi culorile acesteia. Intr-adevar, emotiile dau culoare vietii noastre. incearca sa iti imaginezi pentru o clipa o lume lipsita de emotii. Bucuria ar lipsi complet din ea. Nimeni nu ar fi vreodata fericit si nu ar da dovada de bunatate fata de semenii sai. Iubirea ar fi inexistenta, la fel ca si celelalte emotii pozitive.

De buna seama, pe o astfel de planeta imaginara ar lipsi si emotiile negative. Locuitorii ei nu ar cunoaste tristetea sau mania, depresia sau durerea. Cu greu am putea numi o astfel de existenta: viata. Fara capacitatea de a simti emotiile de orice fel, viata ar fi redusa la o rutina anosta si cenusie care s-ar succeda intre nastere si moarte.

De aceea, fii recunoscator pentru emotiile tale! Exista probabil si emotii pe care le-ai trait, dar pe care ai fi preferat sa nu le fi avut niciodata. Nu exista om care sa nu treaca uneori prin perioade dificile. Probabil ca ai trait si tu momentele tale de anxietate, de durere, manie, frustrare si teama. Probabil ca ai avut perioade de tristete, poate chiar de depresie, in care pretuirea de sine a fost ca si inexistenta, in care ti-ai pierdut sperantele sau in care ai manifestat alte emotii negative. Partea cea mai trista este ca o buna parte din aceste emotii negative continua sa iti creeze probleme, chiar daca le-ai experimentat cu foarte mult timp in urma. Ele fac acest lucru intr-o maniera subtila, dar foarte daunatoare.

Codul Emotiilor isi propune sa descopere aceste emotii refulate (nerezolvate) si sa le elibereze odata pentru totdeauna. O buna parte din suferinta noastra se datoreaza energiilor emotionale ...captive" inlauntrul nostru. Codul Emotiilor este o metoda simpla, dar extrem de eficienta, de descoperire si de eliminare a acestor energii captive. Foarte multi oameni au descoperit ca daca se elibereaza de emotiile nerezolvate captive, viata lor devine mai sanatoasa si mai fericita. O singura emotie nerezolvata captiva este suficienta pentru a da nastere unor probleme fizice si emotionale mai mari sau mai mici

Product successfully added to the product comparison!