Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Supa de pui pentru suflet: Gandeste pozitiv

PDC-DIV-9786068420141

53,00 lei

Mark Hansen, Jack Canfield, Amy Newmark

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Supa de pui pentru suflet: Gandeste pozitiv de Mark Hansen, Jack Canfield, Amy Newmark de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

a99e84b879fd2fc54098947fe1328380.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068420141
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini477
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Supa de pui pentru suflet: Gandeste pozitiv de Mark Hansen, Jack Canfield, Amy Newmark 

Ai nevoie de un imbold? Dupa cum spunea Norman Vincent Peale: ...Schimba-ti gandurile si iti vei schimba astfel intregul univers personal." Povestile din aceasta carte te pot ajuta enorm in aceasta directie. - Deborah Neville

Orice om are nevoie uneori de o mica schimbare a atitudinii personale. Uimitoarele povesti din aceasta carte iti arata cum au reusit sa isi imbunatateasca viata sau sa faca fata unor perioade dificile diferiti oameni reali prin folosirea gandirii pozitive.

Poti citi in aceasta carte povesti despre: Cum sa faci din fiecare zi o zi speciala Cum sa integrezi recunostinta si bucuria in viata de zi cu zi Cum sa iti numeri binecuvantarile si cum sa iti schimbi perspectiva asupra vietii Cum sa te folosesti de afirmatiile pozitive pentru a-ti schimba viata in bine Cum sa faci fata cancerului si altor boli dificile prin cultivarea unei atitudini pozitive Cum sa iti simplifici viata, dandu-i in acelasi timp mai multa semnificatie Cum sa descoperi latura pozitiva intr-o situatie dificila Cum sa transformi adversitatea intr-o oportunitate

Product successfully added to the product comparison!