Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Cum sa spui DA atunci cand corpul tau spune NU

Cum sa spui DA atunci cand corpul tau spune NU

ADAN-9786069231883

29,75 lei

35,00 lei

Dr. Lee Jampolky

Adantis

Comanda cartea Cum sa spui DA atunci cand corpul tau spune NU de autor Dr. Lee Jampolky de la Editura Adantis. Din categoria: Dezvoltare personala. Transport gratuit la comenzile de peste 100 lei, in peste 5000 de localitati.

More details

In stoc

ISBN9786069231883
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut deLibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini310
An aparitie2014
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitatti. vezi lista.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Cum sa spui Da atunci cand trupul tau spune Nu realizeaza o conexiune interesanta intre sanatatea fizica si intelect.

Pornind de la propria confruntare cu o problema de sanatate, doctorul Lee Jampolsky identifica in lucrarea sa pasii importanti pe care trebuie sa-i facem pentru a ne insanatosi.

Cum sa spui Da atunci cand trupul tau spune Nu ne prezinta o filosofie centrata pe viata, pe forta creatoare a fiecarei fiinte si pe puterea de a ne invinge teama si a depasi orice obstacol. In acest context, Iubirea este vazuta ca principala sursa a procesului de vindecare. Pentru a sprijini toate aceste teorii, autorul ne ofera un set de exercitii cu ajutorul carora vom invata cum sa acceptam Iubirea in sufletul nostru si cum sa pornim pe calea vindecarii, convingand trupul sa spuna Da Vietii.

Cartea Cum sa spui DA atunci cand corpul tau spune NU de la editura Adantis, scrisa de Dr. Lee Jampolky, face parte din categoria Dezvoltare personala din libraria Piata de carte.


Product successfully added to the product comparison!