Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Miezul lucrurilor

Miezul lucrurilor

FOR-9786066390888

25,20 lei

28,00 lei

Dr. Darren R. Weissman

Editura For You

Comanda cartea Miezul lucrurilor de Dr. Darren R. Weissman de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9786066390888
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini224
An aparitie2016
Dimensiuni13x20x1.2
Tip copertabrosata cu backflap-uri
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea Miezul lucrurilor: Un ghid simplu pentru descoperirea darurilor impachetate intr-un ambalaj neobisnuit de Darren R. Weissman

Cum sa ne accesam sinele autentic pentru a trai o viata plina de impliniri si sens?

Intr-un limbaj accesibil publicului larg, in cartea Miezul lucrurilor  dr. Darren R. Weissman explica o tehnica simpla, dar foarte eficienta, intitulata Provocarea vezi-simti-auzi, prin care oamenii pot intra usor in locul unde si-au depozitat convingerile fundamentale, subconstiente. in cursul acestui proces, ei ajung sa descifreze mesajele codificate pe care aceste convingeri le transmit sub forma de boala, suferinta, dependente, relatii nefericite.

Bazandu-se pe cele mai noi descoperiri din domeniul neurostiintei si al neuro-cardiologiei, cartea Miezul lucrurilor  dr. Darren R. Weissman ii conduce pe cititori spre intelegerea puterii uluitoare a emotiilor si a modului in care viata ofera, automat, experiente ce declanseaza reactii negative. Aceste emotii stau la baza convingerilor noastre fundamentale, creand atitudini nesanatoase si tipare de boala ce ne impiedica sa traim viata autentica si multumitoare pe care ne-o dorim.

Folosind exemple elocvente si povesti adevarate ale clientilor, cea mai recenta carte a dr. Darren R. Weissman si a jurnalistei Cate Montana ne arata cum putem elibera aceste emotii inmagazinate si efectele lor prin intermediul Provocari! vezi-simti-auzi, apoi cum sa folosim aceasta metoda simpla pentru a genera sentimente ce influenteaza pozitiv campul cuantic, ne remodeleaza corpul, mintea si viata de zi cu zi, pentru a atinge bucuria interioara si starea de bine.


Fie ca ne confruntam cu dependente, boala sau relatii disfunctionale, fie ca ne concentram sa devenim campioni olimpici, Miezul lucrurilor ne ofera tuturor un instrument eficient pentru o schimbare pozitiva si de durata.


Libraria online va expediaza cartea Miezul lucrurilor: Un ghid simplu pentru descoperirea darurilor impachetate intr-un ambalaj neobisnuit in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!