Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cum sa creezi afluenta. Pasii de la A la Z pentru o viata mai bogata (audiobook, CD mp3)

ACT-9786068739427

29,00 lei

Deepak Chopra

Editura Act si Politon

Comanda acum Cum sa creezi afluenta. Pasii de la A la Z pentru o viata mai bogata (audiobook, CD mp3) de Deepak Chopra de la Editura Act si Politon cu pret redus 24,65 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068739427
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Cum sa creezi afluenta. Pasii de la A la Z pentru o viata mai bogata (Creating Affluence. The A-to-Z Steps to a Richer Life), de Deepak Chopra. Cu durata de o ora si 18 minute, acest audiobook in limba romana se afla in lectura actorului Razvan Hincu. Constiinta avutiei este cu mult mai mult decat a avea pur si simplu abilitatea de a face bani. Este o mentalitate ce implica sa vedeti viata nu ca pe o lupta, ci ca pe o aventura magica in care nevoile va sunt intampinate cu gratie si usurinta. (Richard Carlson)
Autorul spune ca materialul acestui audiobook este extrem de concentrat si trebuie sa fie literalmente metabolizat si experimentat in constiinta ascultatorului. Pentru cele mai bune rezultate este important sa ascultati intregul audiobook o data si, ulterior, sa ascultati cateva minute in fiecare zi. Cand terminati de ascultat, luati-o de la capat. Faceti din asta un obicei pe viata, iar avutia, in toate formele sale, va va urmari oriunde mergeti.
Afluenta este realitate, iar adevaratul scop al audiobookului este sa va ofere o patrundere in natura realitatii. Toata creatia materiala, tot ceea ce puteti vedea, atinge, auzi sau gusta, este facut din aceeasi substanta si provine din aceeasi sursa.

DURATA: 1 ORA SI 19 MINUTE
Lectura: Razvan Hincu

Product successfully added to the product comparison!