Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Hiperintuitivii. 7 trasaturi ale emisferei drepte ce pot schimba viata persoanelor intuitiv-senzitive (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069130810

58,00 lei

Heidi Sawyer

Editura Act si Politon

Comanda acum Hiperintuitivii. 7 trasaturi ale emisferei drepte ce pot schimba viata persoanelor intuitiv-senzitive (audiobook, CD mp3) de Heidi Sawyer de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130810
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Sistemul nervos al oamenilor hipersenzitivi constientizeaza cu o mai mare acuratete subtilitatile vietii, deoarece creierul lor proceseaza si reflecta informatiile mai profund. Acestia sunt extrem de constienti pot vedea mai intens decat ceilalti, dar in acelasi timp se lasa mai usor coplesiti.

Intuitiv-Senzitivitatea este o forma de hipersenzitivitate. O persoana Intuitiv-Senzitiva pare a fi un Hipersenzitiv mai rafinat, exacerbat. Intelepciunea puternic perceptiva isi face simtita prezenta inca din primii ani de viata. Intuitiv-Senzitivii au fost preocupati sa inteleaga cum vad altii lumea si n-a durat mult pana sa-si dea seama ca ceilalti nu par sa le impartaseasca valorile. Si ei se confrunta cu stresul, insa multi dintre acestia se descurca extraordinar intr-o situatie de criza sunt cei care nu se panicheaza, cei care par sa stie aproape instantaneu ce sa faca. De asemenea, ei sunt oamenii care traiesc mereu sentimentul de a vrea acasa.

Pentru Intuitiv-Senzitivi, presiunea suplimentara la care este supus sistemul lor, poate avea ca rezultat o boala autoimuna numita sindromul oboselii cronice.

Hiperintuitivii par sa aiba mai activa partea dreapta a creierului (latura creativa), acest lucru facandu-i mai agitati in mediul lor. Sensibilitatea lor ii face sa ia drept o critica personala ceea ce unii vad ca pe o gluma.

Cum stiti ca sunteti Intuitiv-senzitivi? Spre exemplu: in copilarie ati stiut (dar nu si cum ati ajuns sa stiti) aspecte secrete din vietile altora. Ati fost intotdeauna foarte receptivi va puteti da seama ca aparenta unei persoane nu se potriveste intotdeauna cu esenta. Stiti cand cineva este tulburat emotional, chiar daca pare fericit. Va este dificil sa faceti compromisuri. Sunteti foarte onesti. Sunteti interesati de partea spirituala a vietii. Cand vizitati locuri precum restaurantele, stiti intotdeauna exact unde este iesirea. Descoperiti ca un exercitiu fizic intens va epuizeaza zile intregi dupa aceea. Aveti o nevoie puternica de a gasi un scop. Nu aveti liniste fara el. Niciodata, daca puteti evita, nu stati cu spatele spre o usa. Descoperiti ca adevarul va iese din gura inainte sa-l puteti opri, etc.

Durata: 8 ore si 18 minute
Lectura: Gabriela Bobes

Product successfully added to the product comparison!