Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Duhul tau launtric. Mintea subconstienta (audiobook, CD mp3)

ACT-9786068637686

68,00 lei

Harry W. Carpenter

Editura Act si Politon

Comanda acum Duhul tau launtric. Mintea subconstienta (audiobook, CD mp3) de Harry W. Carpenter de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068637686
Tip carteAudiobook
An aparitie2015
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Lectiile prezentate de autor sunt destinate oamenilor obisnuiti care doresc sa fie si sa ramana sanatosi, sa devina persoane mai bune, sa devina mai competenti si sa aiba pace sufleteasca.
ATENTIE! Dupa fiecare lectie din acest audiobook exista procedee de relaxare/alfa. Nu le practicati in timp ce conduceti masina, manevrati utilaje sau in timpul oricarei activitati care necesita atentie constienta, critica!.
Autorul si editorul isi declina orice responsabilitate fata de orice persoana sau fiinta cu privire la orice dauna sau prejudiciu cauzat, sau presupus a fi cauzat, direct sau indirect, ca urmare a informatiilor continute in aceasta carte audio.
Lectiile nu sunt ezoterice sau metafizice. Sunt usor de inteles, iar tehnicile sunt usor de folosit. Sunt informatii elementare si ar trebui sa fie pe intelesul oricui doreste sa aiba succes si sa-si imbunatateasca viata intr-un fel sau altul. Duhul tau launtric este un audiobook despre cum sa, care ofera modalitati concrete pentru a atinge obiective, pentru a schimba obiceiuri nedorite, si multe altele.

Durata: 9 ore si 53 de minute
Lectura: Cosmin Sofron

Product successfully added to the product comparison!