Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Un compediu al cartii. Cum sa castigi prieteni si sa influentezi oameni (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069130759

28,00 lei

Dale Carnegie

Editura Act si Politon

Comanda acum Un compediu al cartii. Cum sa castigi prieteni si sa influentezi oameni (audiobook, CD mp3) de Dale Carnegie de la Editura Act si Politon cu pret redus 23,80 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130759
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Armata germana nu ii permite unui soldat sa depuna o plangere si sa aduca critici imediat dupa ce s-a petrecut un incident. Trebuie sa doarma, cu resentimentele sale, si sa se linisteasca. Daca depune plangerea imediat, este pedepsit. Ar trebui sa existe o asemenea lege si in viata civila o lege pentru parintii care se vaita tot timpul, pentru sotiile irascibile, pentru angajatorii care fac observatii tot timpul si pentru toata parada dezagreabila a persoanelor excesiv de critice. Dale Carnegie

Compendiul de fata prezinta esenta uneia dintre primele si cele mai de succes carti de self-help publicate vreodata, vanduta in peste 30 de milioane de exemplare de la prima aparitie, in 1936.

Autorul prezinta aceasta culegere de ganduri ca pe un ghid de lucru in domeniul relatiilor interumane care, mai presus de toate, ar trebui pus in practica. De altfel, volumul este structurat de asa maniera incat ideile sa poata fi asimilate si aplicate cat mai repede. In plus, Dale Carnegie isi construieste argumentele pornind de la gandurile unora dintre cei mai ilustri si mai de succes contemporani ai sai, fapt ce poate insufla lecturii o atmosfera de epoca.

DURATA: 52 DE MINUTE
Lectura: Cosmin Sofron

Product successfully added to the product comparison!