Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Chiar daca ti-e frica, actioneaza! (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069130223

49,00 lei

SUSAN JEFFERS

Editura Act si Politon

Comanda acum Chiar daca ti-e frica, actioneaza! (audiobook, CD mp3) de SUSAN JEFFERS de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130223
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Cartea lui Susan Jeffers a fost publicata, pana acum, in peste o suta de tari si tradusa in peste 30 de limbi. Despre teama s-au scris multe carti, frica va face parte din viata oricarui om intotdeauna, dar exista metode de a invinge acest sentiment folosind in mod regulat anumite unelte. Despre aceste unelte este vorba in Chiar daca ti-e frica¦actioneaza! (Feel The Fear and Do It Anyway).
Conceptele prezentate de Susan Jeffers sunt menite sa fie folosite toata viata. Oricare v-ar fi teama, cartea audio de fata va va oferi revelatii si unelte cu care sa va imbunatatiti semnificativ capacitatea de a face fata oricarei situatii. Treceti dintr-un loc al durerii, paralizarii si depresiei, intr-unul al puterii, energiei si entuziasmului.
Va este frica de vorbitul in public, impunerea punctului de vedere, luarea de decizii, intimitate, schimbarea locului de munca, singuratate, inaintarea in varsta, sofat, pierderea unei persoane iubite, ruperea unei relatii? Nu sunteti un caz izolat. In societatea de astazi, frica pare a fi o epidemie. Indrazniti sa ascultati audiobookul de fata si oferiti-va revelatii si unelte cu care sa va imbunatatiti semnificativ capacitatea de a face fata oricarei situatii. Treceti dintr-un loc al durerii, paralizarii si depresiei, intr-unul al puterii, energiei si entuziasmului.

DURATA: 6 ORE SI 39 DE MINUTE
Lectura: Dana Tapalaga

Product successfully added to the product comparison!