Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Vizualizarea creativa. Utilizeaza puterea imaginatiei tale pentru a crea ceea ce iti doresti (audiobook, CD mp3)

ACT-9786068637426

44,00 lei

Shakti Gawain

Editura Act si Politon

Comanda acum Vizualizarea creativa. Utilizeaza puterea imaginatiei tale pentru a crea ceea ce iti doresti (audiobook, CD mp3) de Shakti Gawain de la Editura Act si Politon cu pret redus 37,40 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068637426
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Shakti Gawain a scris Vizualizarea creativa pentru ca i s-a parut cea mai buna cale de a impartasi si altora multimea de lucruri minunate pe care le-a invatat si care i-au adancit si extins experienta si placerea vietii.
Vizualizarea creativa este tehnica folosirii propriei imaginatii pentru a crea ceea ce va doriti in viata. Este, de fapt, puterea naturala a imaginatiei dumneavoastra, energia creativa fundamentala a universului, pe care o folositi constant, fie ca sunteti sau nu constienti de asta.
Audiobookul cauta sa va invete cum sa va folositi propria imaginatie creativa naturala intr-un mod din ce in ce mai constient, ca tehnica prin care sa creati ceea ce va doriti cu adevarat iubire, implinire, bucurie, relatii pline de satisfactii, o munca ce va aduce rasplata, auto-exprimare, sanatate, frumusete, prosperitate, pace interioara si armonie¦
Imaginatia este abilitatea de a crea o idee, o reprezentare mentala sau un sentiment in legatura cu ceva anume. In vizualizarea creativa va folositi de imaginatie pentru a crea o idee clara sau sentimentul a ceva ce doriti sa se manifeste. Veti continua sa va concentrati cu regularitate asupra ideii, sentimentului sau imaginii, oferindu-i energie pozitiva pana cand devine o realitate obiectiva.
Pentru folosirea vizualizarii creative nu este necesar sa credeti in vreo idee metafizica sau spirituala, cu toate ca trebuie sa fiti dispusi sa considerati posibile anumite concepte. Nu este necesar sa aveti credinta in alta putere in afara puterii voastre. Lucrurile necesare sunt reprezentate de dorinta de a va imbogati cunostintele si experienta. Si o minte suficient de deschisa pentru a incerca ceva nou, cu o atitudine pozitiva.
Vizualizarea creativa implica intelegerea si alinierea voastra la principiile naturale care guverneaza functionarea universului, si invatarea folosirii acestor principii in modul cel mai constient si mai creativ.

DURATA: 5 ORE SI 12 MINUTE
Lectura: Gabriela Bobes

Product successfully added to the product comparison!