Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cine a zis sa fii normal? Afla cum ceea ce te face diferit te poate face exceptional (audiobook, CD mp3)

ACT-9786068739526

62,00 lei

Dale Archer

Editura Act si Politon

Comanda acum Cine a zis sa fii normal? Afla cum ceea ce te face diferit te poate face exceptional (audiobook, CD mp3) de Dale Archer de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068739526
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x19
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Ce anume inseamna sa fii normal? Care sunt lucrurile care ii fac pe oameni sa spuna despre cineva ca este normal? Face lucrurile ca toata lumea? Toti oamenii sunt invatati de mici ca detin anumite abilitati, ca sunt inzestrati cu talente care ii fac speciali. Daca a fi normal inseamna a fi exact ca toata lumea, atunci care mai este farmecul?, se intreaba Dale Archer.
Raspunsul (neinfluentat de conceptia conformista) la intrebarea ce inseamna sa fii normal? ar fi diferit de la persoana la persoana tocmai datorita diferentelor de gandire existente intre indivizi.
Am schimbat numele, precum si anumite detalii de identificare, in cazul celor mai multe persoane ale caror povesti apar in carte, pentru a le proteja intimitatea. Insa toate povestile sunt bazate pe cazuri reale, oameni pe care ii cunosc sau oameni pe care echipa mea i-a intervievat sau despre care a aflat din surse de incredere. Desi eu am facut tot posibilul pentru a furniza cea mai profunda si mai atenta discutie cu privire la trasaturi de personalitate si afectiuni, aceasta carte nu ar trebui considerata in niciun fel un substitut pentru sfaturile sau tratamentele medicale. (Dr. Dale Archer)
Exista o serie de trasaturi de personalitate care pot face parte dintr-un caracter normal, dar atunci cand sunt prezentate sub forma extrema pot sa fie anormale, sa le cauzeze probleme oamenilor si chiar sa atraga dupa sine un diagnostic psihiatric.

Durata: 9 ore
Lectura: Cosmin Sofron

Product successfully added to the product comparison!