Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Reconectarea. Editia a 2-a

Reconectarea. Editia a 2-a

FOR-9786066391399

31,50 lei

35,00 lei

Eric Pearl

Editura For You

Comanda cartea Reconectarea. Editia a 2-a de Eric Pearl de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786066391399
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini318
An aparitie2017
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea Reconectarea de Eric Pearl

Oare de ce doctorii si cercetatorii faimosi in domeniul medical din toata lumea sunt interesati de vindecarile extraordinare pe care le relateaza pacientii dr. Eric Pearl? Ce inseamna cand acesti pacienti relateaza disparitia brusca a unor afectiuni cum ar fi cancerul, boli generate de SIDA si pareza spastica? Si ce inseamna atunci cand oamenii care interactioneaza cu Dr. Eric Pearl relateaza aparitia brusca a unei capacitati de a accesa aceasta energie vindecatoare - nu doar pentru ei, dar si pentru altii? Ce este acest fenomen? Ei bine, poate ca va fi nevoie sa reanalizati tot ce ati citit, pana acum, despre vindecarea conventionala.

,,Noile" frecvente de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend in totalitate ,,tehnica" si va duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, pana acum, tuturor si oriunde. Cartea Reconectarea va conduce de-a lungul calatoriei lui Eric Pearl - de la descoperirea capacitatii de a facilita vindecari, pana la binemeritata sa reputatie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii. Dar mai important decat orice este faptul ca Reconectarea dezvaluie metode pe care le puteti folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecatoare si a le stapani.

Reconectarea este cartea care va schimba multe puncte de vedere si moduri de a aborda tratamentele bioenergetice, atat de catre medici, cat si de catre pacienti. Vom afla ceea ce trebuia sa stim de multa vreme - ne putem vindeca singuri!

Libraria online va expediaza cartea Reconectarea in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!