Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Dr. Quantum si carticica marilor idei. Unde stiinta se contopeste cu spiritualitatea

Dr. Quantum si carticica marilor idei. Unde stiinta se contopeste cu spiritualitatea

MULT-PRESTIGE-9786069237915

16,84 lei

18,30 lei

Fred Alan Wolf

Editura Prestige

Comanda cartea Dr. Quantum si carticica marilor idei. Unde stiinta se contopeste cu spiritualitatea - de Fred Alan Wolf.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9786069237915
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini151
An aparitie2010
Dimensiuni12x17cm
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Dr. Quantum si carticica marilor idei. Unde stiinta se contopeste cu spiritualitatea - de Fred Alan Wolf

In micuta colectie pe care o tineti in mana veti gasi fragmente alese si aranjate cu grija din cartile si interviurile mele. Sper ca va veti gandi la ele, ca va vor face placere, poate chiar va veti amuza. Ele nu sunt puse aici neaparat ca sa va "invete" ceva (desi sper sa aflati cate ceva despre voi insiva si despre univers), ci, mai degraba, ca sa va ajute sa lasati la o parte orice fel de legaturi stranse pe care le-ati creat cu ceea ce credeti voi ca este singura realitate. Veti incepe sa vedeti ca universul, inclusiv voi, este mult mai mare decat poate sa isi imagineze oricare dintre noi - si ca voi sunteti fiinte remarcabile, pur si simplu pentru ca, in ultimul milion de ani de evolutie, Dumnezeu v-a ales pe voi sa apareti in scena!


Poate ca simtiti ca nu prea valorati mult; sau poate simtiti ca sunteti mult mai buni decat multi dintre partenerii vostri. Va avertizez ca ambele pozitii sunt iluzii. Sper ca, citind aceasta carticica, veti putea sa dobanditi o perspectiva mai buna asupra a ceea ce sunteti cu adevarat.
Va intereseaza sa ghiciti?

Product successfully added to the product comparison!