Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Desprinderea - Etapa constientizarii (ed. tiparita)

Desprinderea - Etapa constientizarii (ed. tiparita)

LETRAS-9786068935041

22,50 lei

25,00 lei

Amratra

Editura Letras

ISBN9786068935041
Tip carteEditie tiparita
ColectieBiblioteca Akasha
An aparitie2017
Nr pagini140
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni13x20x1
Tip copertabrosata

Cartea de fata intitulata Desprinderea- Etapa Constientizarii este a treia parte din ciclul Etapa Constientizarii.

Volumul este structurat ca o incursiune ce trebuie parcursa etapizat, pas cu pas, pentru cuprinderea intregului proces de constientizare, necesar perioadei viitoare. Procesul de constientizare reprezinta intoarcerea spre ceea ce ai fost de fapt, ceea ce reprezinti. A constientiza ceea ce esti se supune unui proces complicat de analiza introspectiva, a ta fata de tine insuti, cel aflat in experienta temporara pe Pamant care vrei sa cunosti mai multe despre rostul tau. Pentru aceasta, e nevoie sa capeti capabilitatea de intelegere a lucrurilor in ambele sensuri, atat ca om obisnuit, cat si ca fiinta superioara care traieste aceasta experienta.


In cartea Desprinderea, vei avea ocazia sa aprofudezi, sa mai faci un pas spre tine. Capatand cunoastere, te vei putea desprinde de ideile tale vechi si incomplete, pe care le aveai inainte de a lectura cartea.
Lectura cartii iti va declansa declicul, inlaturadu-ti barierele mentale impuse te va elibera apropiindu-te cu inca un pas de desconspirarea a ceea ce reprezinti si asumarea corecta a rolului tau.

Echipa de Monitorizare si Evolutie a Planetei Pamant
Prin Amratra


Cartile din Ciclul Etapa Constientizarii, respectiv: Incotro, Directia, Desprinderea, Acum-ul si Obiectivul, au rol de recorectare a gandirii si de schimbare a mentalitatii. Fiecare capitol reprezinta o explicatie, o clarificare a modului cum trebuie interpretat subiectul respectiv. Desi nu au legatura unele cu altele, capitolele cuprinse in carti trebuie citite cu rabdare si in ordine. Uneori, in text, anumite explicatii pot parea repetitive. Aceast lucru se datoreaza faptului ca mesajele se adreseaza unei palete vaste de cititori, fiecare avand nivele diferite de pregatire, repetitia avand rol de integrare a invatamintelor.


In cadrul ciclului de cinci carti, se pleca de la idei simple, considerate cunoscute de catre oricine. Informatia devine gradata pe parcurs, ultimele carti adresandu-se nivelelor superioare de intelegere.
Cartile trebuie citite cu rabdare pentru a deveni familiarizat cu un nou mod de abordare si intelegere a sensului existentei tale pe acesta planeta precum si a adaptarii la perioada viitoare.
Limbajul este simplu si pe intelesul tuturor.
Recorectandu-ti gandirea te vei ridica la alt nivel de intelegere.
Amratra

http://piatadecarte.net/content/33-publicare-carte

Product successfully added to the product comparison!