Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Jocul divin - Sansa omunului in univers

Jocul divin - Sansa omunului in univers

MULT-DHA-9789738975798

23,92 lei

26,00 lei

Alexandru Musat, Maria Timuc, Valentin Nedelea

Editura Dharana

Comanda cartea Jocul divin - Sansa omunului in univers de Alexandru Musat, Maria Timuc, Valentin Nedelea.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

In stoc

ISBN9789738975798
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini224
An aparitie2015
Dimensiuni13x20x1.2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte
Traim asa cum gandim si daca omenirea nu isi mai gaseste linistea, inseamna ca vechiul sau mod de gandire nu mai poate raspunde solicitarilor actuale. Se simte nevoia unei noi filosofii de viata, o alta refundamentare a tuturor reperelor umane de pana acum.
Cartea Jocul Divin scrisa de inginerul Alexandru Musat, Valentin Nedelea si Maria Timuc - cunoscuta deja publicului prin operele in care a excelat ca jurnalist, eseist, poet si scriitor - vine intr-un moment propice incercand sa ofere cititorului o serie de opinii interesante, unele provocatoare de discutii pe care le considera a fi acum, fara dubiu, necesare.
Cartea este scrisa pe doua planuri corespunzatoare, fireste, profesiunii autorilor, unul narativ si eseist si un altul paralel, cu formulari matematice si incursiuni in stiintele actuale. Transpare evidenta intentia autorilor de a rescrie o istorie a Universului, intr-un limbaj modern si stiintific.
Contrar asertiunilor oferite de astrofizica si de stiintele actuale, in general, care atribuie existenta Universului intamplarii, autorii isi iau ca ghid constant in demersul lor Inteligenta Divina.
Product successfully added to the product comparison!