Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Sa stagnezi sau sa evoluezi - Luule Viilma

Sa stagnezi sau sa evoluezi - Luule Viilma

MULT-DHA-9789738975125

22,15 lei

24,08 lei

Luule Viilma

Editura Dharana

Comanda cartea Sa stagnezi sau sa evoluezi - Luule Viilma de Luule Viilma.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

In stoc

ISBN9789738975125
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini288
An aparitie2008
Dimensiuni13x20x1.2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

"Doresc sa va transmit cunostintele mele despre sufletul omenesc, cunostinte pe care le-am dobandit prin clarviziune, observand lumea launtrica a omului. Am strans aceste cunostinte si le-am sistematizat. Ele i-au ajutat pe multi bolnavi sa se vindece, pe ei insisi si pe copiii lor. Numarul acestor norocosi creste si asta imi confirma faptul ca ma aflu pe drumul cel bun.
Am scris pana acum trei carti. Prima a fost deja tradusa in mai multe limbi, inclusiv in limba rusa. Aveti acum in fata prima parte a celei de-a doua carti.
Notiunea de sanatate include mai multe aspecte care pot sa varieze datorita faptului ca dezvoltarea umanitatii presupune o abordare mai profunda a vietii.
Eu sunt doctor mamos-ginecolog-chirurg cu o vechime in munca de 23 de ani si de aceea stiu cat de complexa a devenit medicina. Simtamantul ca nu pot sa lecuiesc un bolnav fara sprijinul acestuia m-a obligat sa caut o cale de iesire. Chiar de la inceput, de cand practic medicina, am inteles ca notiunile foarte complicate pot si trebuie sa fie traduse intr-un limbaj simplu pe care bolnavul sa-l poata intelege. Orice om pricepe acest limbaj, chiar fara cuvinte, pentru ca acesta este limbajul simplu al sufletului. Eu ii invat pe bolnavi, si pe aceia care nu vor sa se imbolna-veasca, sa-si inteleaga greselile de gandire. Toate bolile sunt rezultatul unei gandiri gresite. Daca ti-ai recunoscut greselile, inseamna ca ti-ai tratat boala.
Iubite prietene,
Ãti doresc succes pe calea cunoasterii de sine. As dori ca experienta ta si toate celelalte cunostinte, dobandite fie prin scoala, prin stiinta sau religie, sa nu te faca sa ai retineri. Tot ce scriu eu este doar una dintre multiplele posibilitati de a intelege viata si de a-i imbunatati calitatea. Daca esti receptiv, te va ajuta.
Ãti doresc fericire!"(Luule Viilma)

Product successfully added to the product comparison!