Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Izvorul luminos al iubirii

Izvorul luminos al iubirii

MULT-DHA-9789738975248

29,24 lei

31,78 lei

Luule Viilma

Editura Dharana

Comanda cartea Izvorul luminos al iubirii de Luule Viilma.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

In stoc

ISBN9789738975248
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini384
An aparitie2009
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Noi toti ne-am invatat sa lasam pe ultimul plan cear trebui sa facemsi ne conducem in viata dupa ce suntemobligatisa facem. Cu alte cuvinte, sacrificam necesitatile in numele obligatiilor deoarece nu stim ce inseamnanevoiapersonala delibertatesi ce inseamnasclavia impusa.

Nevoile omului nu sunt niciodata foarte mari. Dorintele lui sunt foarte mari.

Cand dorinta de a avea va fi inlocuita cu dorinta de a fi, zidul care separa lumea spirituala de cea fizica se va ridica si oamenii vor avea din nou acces la invizibil.

Cand discut cu persoane rationale, ma straduiesc din tot sufletul sa le vorbesc astfel incat cuvintele mele sa ajunga, prin ratiune, la inima lor, sa gaseasca acolo o consonanta si sa se reintoarca in ratiune pentru ca in felul acesta sa creeze o noua calitate a vietii. Eu pot sa depun maximum de eforturi, dar ce anume din cuvintele mele va putea, cu permisiunea dumneavoastra, sa treaca de baricadele ridicate de ratiune si sa ajunga la inima ramane sa hotarati dumneavoastra.

Este foarte greu sa ierti pe cineva cand simti ca este vinovat. Ãn realitate, cu astfel de ganduri iertarea nu este posibila. A ierta din politete inseamna ipocrizie o ocupatie superficiala si inutila. Ãnainte de a ierta pe cineva, eliberati-va de frici si se va elibera si rautatea. Veti intelege ca dumneavoastra ati fost provocatorul, dumneavoastra ati fost cel care a intins undita, el a muscat si a devenit vinovat.

Cel mai greu este sa-ti recunosti cu inima fricile pe care le ai. E usor sa ierti cu mintea, dar daca nu ierti cu inima, nu scapi de frici.

Product successfully added to the product comparison!