Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-5%

Legile dinamice ale prosperitatii Vol. I

Legile dinamice ale prosperitatii Vol. I

LIGIA-9789739958850

11,40 lei

12,00 lei

Catherine Ponder

Ligia

ISBN9789739958850
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini162
An aparitie2017
Dimensiuni14x20x1
Tip copertabrosata

Prezentare carte Legile dinamice ale prosperitatii Vol. I  de Catherine Ponder de la Editura Ligia

Ati auzit mult in ultimii ani despre gandirea pozitiva. Dupa perioadele de recesiune si anii de lipsa un nou termen s-a nascut gandirea care aduce prosperitate. Cuvantul a prospera inseamna a inflori, a reusi, a-i merge bine, a experimenta situatii favorabile.

Prosperi in masura in care experimentezi pacea, sanatatea si bogatia in lumea ta. Gandirea orientata spre prosperitate inseamna mult, in mod esential iti da puterea de a-ti implini visurile, indiferent daca sunt legate de imbunatatirea sanatatii, cresterea bunastarii financiare, o viata personala mai fericita, mai multe studii sau calatorii, sau o viata spirituala mai profunda.


Cartea Legile dinamice ale prosperitatii arata in mod simplu, deslusit, cum modul de gandire care aduce prosperitate a ajutat oamenii de toate conditiile sa experimenteze aceste rezultate. Ãn plus, va arata cum modul de gandire care aduce prosperitate va face acelasi lucru si pentru tine! Citind aceasta carte, capitol cu capitol, vei incepe automat sa dezvolti puterea modului de gandire care aduce prosperitate si, aproape la fel de usor, vei incepe sa culegi recolta rezultatelor prospere.

  • Catherine Ponder

    Catherine Ponder, autoarea cartii Legile dinamice ale prosperitatii, face parte dintre scriitorii de prima importanta ai literaturii americane dedicata succesului si prosperitatii. A scris mai mult de o duzina de carti. Figureaza inWho`s Who in ReligionsiWho`s Who in the World.

Carte pret redus: Legile dinamice ale prosperitatii vol I de Catherine Ponder - a apărut la Editura Ligia in anul 2017. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Legile dinamice ale prosperitatii vol Ide Catherine Ponder in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!