Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Invata sa te bucuri - Reteta pentru o viata frumoasa - Frederic Lenoir

PHI-9786068560632

34,00 lei

Frederic Lenoir

Editura Philobia

ISBN9786068560632
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini160
An aparitie2017
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Cartea Invata sa te bucuri - reteta pentru o viata frumoasade Frederic Lenoireste o sinteza a celor mai frumoase momente de care ne putem bucura zi de zi.

Exista oare o experienta mai dezirabila decat cea a bucuriei? Toti ravnim la ea, tocmai pentru ca am trait-o deja, fie ti vremelnic: in prezenta persoanei iubite, in momentul unei reutite, in fata unei creatii, in clipa in care am facut o descoperire... Este o emotie mai profunda decat placerea, mai concreta decat fericirea, o emotie care copletette intreaga fiinta ti care devine, prin multitudinea fatetelor ei, unul dintre cele mai dorite sentimente.

Bucuria poarta in ea o putere care ne rascolette, ne invadeaza, ne face sa simtim gustul plenitudinii. Bucuria este o afirmare a vietii. Manifestare a fortei noastre vitale, ea constituie modalitatea de care dispunem pentru a ne infrumuseta viata. Nimic nu ne face mai vii decat experienta bucuriei.

Dar putem provoca oare aparitia ei? O putem transforma intr-o obitnuinta? O putem cultiva? Iata tot atatea raspunsuri pe care le veti gasi in cartea Invata sa te bucuri, scrisa de reputatul sociolog ti filosof Frederic Lenoir.

Comanda cartea Invata sa te bucuri - reteta pentru o viata frumoasa de la piatadecarte.net - librarie online si depozit de carte.

Invata sa te bucuri - Reteta pentru o viata frumoasa - Frederic Lenoir

Product successfully added to the product comparison!