Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Spune POT si vei putea (ed. tiparita) - Norman Vincent Peale

AF-CV-9786065889750

35,00 lei

Norman Vincent Peale

Editura Curtea Veche

Comanda acum Spune POT si vei putea (ed. tiparita) - Norman Vincent Peale de Norman Vincent Peale cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Dezvoltare personala.

More details

ISBN9786065889750
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini350
An aparitie2017
Dimensiuni13x20x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Norman Vincent Peale este cunoscut in lumea intreaga mai ales datorita cartii sale Forta gandirii pozitive. In volumul de fata, Spune pot si vei putea!, el dezvolta ideile prin care a inspirat milioane de oameni, prezentandu-le sub forma unor principii ale gandirii pozitive dinamice si practice. Acestea va ofera puncte de reper stabile in situatiile in care drumul pe care ati dori sa-l urmati va pare nesigur. Respectand principiile si avand incredere in propriile dumneavoastra resurse, veti putea ajunge acolo unde va doriti. Un mod de gandire pozitiv va va transforma in invingatori. Viata dumneavoastra va fi implinita daca veti crede in propria cale si veti pasi pe ea cu credinta.

Norman Vincent Peale: Draga cititorule, Daca sunteti un prieten vechi, bine ati venit la o alta carte. Daca sunteti un nou prieten, bine ati venit si dumneavoastra. Una dintre delectarile vietii este sa-ti pastrezi vechii prieteni si sa-ti faci altii noi. Cu multa vreme in urma, am capatat ceea ce s-ar putea numi o obsesie. (...) Obsesia mea este sa incerc sa-i ajut pe oameni sa primeasca tot ce-i mai bun de la viata si sa invete cum sa-si depaseasca in mod creator experientele grele. Personal, am fost intotdeauna fascinat de calitatile uimitoare ale fiecarui individ si de transformarile extraordinare prin care fiintele umane pot trece atunci cand le doresc. Mi se pare atat de incitant, de fabulos, incat pur si simplu nu ma pot abtine de la a va aduce in fata ochilor inca o data alte povesti inspiratoare despre oameni pusi pe treaba cu sirg, care chiar au facut ceva remarcabil, mai ales in ce priveste folosirea propriului lor potential. Sunt povestile unor oameni obisnuiti, oameni la fel ca noi. Cel putin, la fel ca mine. (...) Aceasta carte a aparut dintr-o credinta entuziasta in oameni si din dorinta de a-i incuraja sa-si ia viata in propriile maini, ca o consecinta a intelegerii depline a uimitoarelor posibilitati ale mintii. Chiar daca nu beneficiati de cele mai bune si incitante valori, aceasta carte are menirea de a va oferi sugestii practice pentru a va atinge obiectivele. Daca sunteti napadit de dificultati si probleme si simtiti ca vi se zdruncina increderea, speram ca acest volum va poate face sa intelegeti ca sinteti intr-adevar in stare sa infruntati tot ce s-ar putea ivi si sa o scoateti la capat cu bine. Veti afla sugestii practice, care va pot ajuta asa cum i-au ajutat pe altii (...).

Dr. Norman Vincent Peale (1898-1993), autorul a treizeci si patru de carti, a fost un reputat orator specializat in probleme motivationale cunoscut in lumea intreaga sub numele de Predicatorul de milioane. Pastoria lui s-a intins pe sase decenii incluzand - fapt fara precedent - o perioada de cincizeci si doi de ani ca pastor principal la Biserica Marble Collegiate din New York. A fost fondatorul Institutului pentru Religie si Sanatate - o clinica religio-psihiatrica - si al revistei Guideposts care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare. Mesajul sau a continuat sa inspire mai mult de un milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicat de Fundatia pentru un Trai Crestin, infiintata in 1940 de el si de sotia sa, Ruth Stafford Peale. Mesajul inspirational al dr. Peale a fost transmis prin carti, brosuri, reviste si ziare si este acum disponibil pe casete audio si video. Cea mai buna carte a sa, Forta gandirii pozitive, s-a vandut in mai mult de 15 milioane de exemplare si s-a tradus in patruzeci de limbi, printre care si in romana la Curtea Veche, 1999.

Product successfully added to the product comparison!