Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Manualul stimei de sine (ed. tiparita) - Dr. Glenn R. Schiraldi

AF-CV-9786065889422

29,00 lei

Glen R. Schiraldi, dr.

Editura Curtea Veche

Comanda acum Manualul stimei de sine (ed. tiparita) - Dr. Glenn R. Schiraldi de Glen R. Schiraldi, dr. cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Dezvoltare personala.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786065889422
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini256
An aparitie2017
Dimensiuni13x20x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
 • Aceasta carte este o culegere de exercitii. Nu, nu e ca la tcoala! Dar avem de a face cu o scoala aceea a stimei de sine. Cu un program organizat in etape clare. Iar cartea e un curs practic, cu metode ti strategii eficiente ti cu teste de autoevaluare, care va arata calea spre descoperirea esentei sinelui ti a modului in care puteti trai frumos ti sanatos chiar ti atunci cand furtunile ameninta corabia cu care navigati pe marile existentei. Glenn R. Schiraldi, care a elaborat ti un program de management al stresului pentru Pentagon, va arata cum sa manevrati carma corabiei astfel incat sa ietiti invingatori in lupta cu dificultatile care survin de-a lungul calatoriei voastre.

  Manualul stimei de sine este excelent ti practic, deoarece se bazeaza pe date ttiintifice, ofera recomandari clare care vin din inima ti se adreseaza inimilor cititorilor.
  Steven E. Hobfoll,
  profesor la Centrul de Psihologie Aplicata,
  University of Kent
  Bogata in strategii practice ti eficiente pentru dezvoltarea stimei de sine, cartea este utila oricui dorette sa renunte la gandirea negativa ti sa invete sa-ti aprecieze adevarata valoare.
  Matthew McKay,
  coautor al bestsellerului Self-Esteem
  Cei care urmeaza acest program fac, de fapt, o calatorie utila spre o sanatate mintala mai solida ti spre imbunatatirea calitatii vietii lor.
  Sharlene M. Weiss,
  profesor de medicina, psihiatrie ti psihologie
  la tcoala de Medicina, University of Miami

  Ce este stima de sine? Cum o construim ti, mai ales, cum o reconstruim cand o pierdem? Care sunt abilitatile de care avem nevoie pentru a ne imbunatati constant stima de sine de-a lungul vietii? De ce avem nevoie de stima de sine? Sunt intrebari la care Glenn R. Schiraldi, specialist in sanatate mintala ti preocupat de identificarea unor tehnici eficiente de gestionare a stresului, raspunde in Manualul stimei de sine.

  Glenn R. Schiraldi a absolvit Academia Militara West Point, Universitatea Brigham Young ti Universitatea din Maryland. Din 1980, este profesor la Universitatea din Maryland ti este initiatorul unor cursuri ce abordeaza subiecte privind conexiunea dintre minte ti corp ti dezvoltarea abilitatilor de viata pentru a face fata evenimentelor dureroase sau traumatice. Ãn cercetarile intreprinse de el de-a lungul anilor la centrul de studii al universitatii, a fost interesat de legaturile dintre stres ti tipurile de personalitate ti de descoperirea unor mijloace de a intari stima de sine ti rezilienta. Pentru intreaga sa activitate ca profesor la Universitatea din Maryland a primit premiul Outstanding Teaching Award.
  Manualul stimei de sine se bazeaza pe unul dintre cursurile sale, Mintea stresata ti mintea sanatoasa, care a fost elaborat avand ca obiectiv imbunatatirea stimei de sine prin reducerea simptomelor de depresie, anxietate sau agresivitate. Glenn R. Schiraldi a elaborat ti a implementat si un program special de management al stresului pentru Departamentul Armatei de la Pentagon, program ce include tehnici de gestionare a agresivitatii ti a maniei, precum ti metode de relaxare ti de dezvoltare a abilitatilor de comunicare.
  Este membru in comitetul director al Depression and Related Affective Disorders Association (Asociatia pentru Depresie ti Tulburari Emotionale), colaboreaza cu Departamentul de Psihiatrie al Universitatii Johns Hopkins ti face parte din colectivul redactional al publicatiei International Journal of Emergency Mental Health.
  Glenn R. Schiraldi a scris numeroase carti pe tema sanatatii mintale ti fizice, dintre care mentionam: The Post-Traumatic Stress Disorder Source Book: A Guide to Healing, Recovery, and Growth; Conquer Anxiety, Worry, and Nervous Fatigue: A Guide to Greater Peace; Facts to Relax By: A Guide to Relaxation and Stress Reduction; Stress Management Strategies; The Anger Management Source Book: Paths to a Calmer, More Peaceful Existence ti The Resilient Warrior Before, During, and After War.
Product successfully added to the product comparison!