Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Curs practic de incredere (ed. tiparita) - Walter Anderson

AF-CV-9786065885141

25,00 lei

Walter Anderson

Editura Curtea Veche

Comanda acum Curs practic de incredere (ed. tiparita) - Walter Anderson de Walter Anderson cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Dezvoltare personala.

More details

ISBN9786065885141
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini240
An aparitie2013
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

  • Aveti in maini un material psihologic cat se poate de limpede, accesibil si placut surprinzator. si, dupa cum veti constata citind, autorul lui este neintrecut in argumentatie si rationament. Pornind la drum, in viata, cu mult mai putine sanse si mai putina incredere in sine decat majoritatea cititorilor sai, Anderson a izbutit sa cunoasca implinirea, dar si sa ajunga faimos printre altele, si pentru cartile pe care le-a scris.


   Acest volum a fost elaborat pornind de la suportul teoretic si practic al unui curs efectiv, sustinut de Anderson cu ani in urma. De aici si structura cartii: 20 de prelegeri care graviteaza in jurul notiunii de incredere si care, adunate la un loc, capata aspectul unei analize lucide pornind inca de la radacina vietii, adica din copilarie.


   Autorul descrie procesul de formare a individualitatii umane, strans legat de dobandirea increderii in sine. Discuta, cu tact, despre etape existentiale fundamentale, despre dragoste si relatii amoroase, cat si despre multiple tipare comportamentale adverse (anxietatea, furia, agresivitatea, teama de risc, incapacitatea de a comunica, de a iubi sau de a fi iubit). Toate cele de mai sus, precum si multe altele, isi gasesc, firesc, locul in acest ghid esential, axat pe constientizarea modului in care ne dezvoltam ca indivizi.


   Walter Anderson (n. 1944) este autor de carti motivationale si piese de teatru. Ãn perioada 19611966, a facut parte din corpul de puscasi marini al Statelor Unite, ajungand sa lupte in Vietnam. Apoi s-a specializat in arte liberale si stiinte sociale, in cadrul Westchester Community College; de asemenea, e licentiat in psihologie al Mercy College din Westchester, New York, absolvind ambele institutii universitare ca sef de promotie.


   Ulterior, a fost reporter de investigatii, articolele sale fiind publicate de revistaNew Yorksi de Associated Press. Din 1977 pana in 2009, a lucrat mai intai ca editor, apoi ca redactor-sef si CEO, pentru revistaParade.


   A activat ca profesor asociat si lector invitat pentru mai multe colegii, printre care University of the Pacific, Clemson University si New School for Social Research din New York. A fost presedinte al consiliului de administratie de la Mercy College vreme de opt ani. De asemenea, este membru al consiliului de administratie al U.S. Naval Postgraduate School. Este cofondatorul si presedintele unei companii de servicii educationale, Novium Learning.

Product successfully added to the product comparison!