Piata de carte

-3%

Inteligenta emotionala in actiune - programe de training si coaching (ed. tiparita)

Inteligenta emotionala in actiune - programe de training si coaching (ed. tiparita)

AF-CV-9786065889415

35,89 lei

37,00 lei

Marcia Hughes, James Bradford Terrell

Editura Curtea Veche

Comanda acum Inteligenta emotionala in actiune - programe de training si coaching (ed. tiparita) de Marcia Hughes, James Bradford Terrell cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Dezvoltare personala.

More details

ISBN9786065889415
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2017
Nr pagini304
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

 • Cartea contine exercitiile, strategiile, chestionarele ti prezentarile de teste care sunt instrumentele-cheie in construirea abilitatilor inteligentei emotionale. Lucrarea se adreseaza atat celor indeajuns de motivati pentru a-ti forma singuri competentele inteligentei socio-emotionale, cat ti trainerilor, managerilor, specialittilor in resurse umane, pedagogilor, psihologilor, terapeutilor care lucreaza cu grupuri sau cu indivizi interesati sa dobandeasca aceste capacitati. Detinerea abilitatilor specifice inteligentei socio-emotionale asigura o performanta crescuta la locul de munca, o productivitate mare in orice companie, o stare generala de optimism, entuziasm in viata personala, armonie ti fericire in familie.

  Toti dorim sa avem o imagine de sine pozitiva, sa fim asertivi, empatici, sociabili, sa ttim sa rezolvam rapid probleme, sa ne controlam eficient impulsurile, sa avem o toleranta mare la stres ti, in definitiv, sa fim fericiti. Dar toate par obiective atat de greu de atins, incat nici nu indraznim sa speram ca le vom atinge vreodata. Ei bine, aceasta carte ne demonstreaza contrariul. Le putem dobandi pe toate, in timp record, cu vointa ti cu organizare. Iar beneficiile nu se vor lasa atteptate o capacitate mare de a rezolva conflicte, o motivatie crescuta pentru performanta, incredere in sine, echilibru afectiv, adaptabilitate in diverse situatii, capacitatea de a exprima adecvat emotiile in familie, la serviciu ti in comunitate. ti, totul, la cateva exercitii distanta!

  Aceasta carte este o resursa excelenta, care furnizeaza instrumentele de lucru utile trainerilor ti practicienilor ai caror clienti iti doresc sa-ti imbunatateasca abilitatile inteligentei socio-emotionale. Exercitiile nu trebuie sa lipseasca din «trusa cu scule» a unui formator in domeniu.
  STEVEN J. STEIN,
  fondator ti CEO al companiei Multi Health Systems,
  coautor al bestsellerului The EQ Edge


  O harta exceptionala a domeniului inteligentei emotionale este alaturata unor exercitii special concepute pentru a crette autoconttientizarea ti pentru a dezvolta abilitatile indispensabile obtinerii succesului.

  ROBERT EMMERLING,
  Consortiul pentru Cercetarea Inteligentei Emotionale in Organizatii


  Matricea complexa de referinte din aceasta carte cuprinde 65 de exercitii ti le coreleaza cu patru modele teoretice ale IE. Exercitiile vizeaza formarea abilitatilor specifice inteligentei socio-emotionale, precum asertivitatea, empatia, optimismul, expresivitatea emotionala, controlul impulsurilor ti autoactualizarea.
  www.eiconsortium.org, Consortiul IE

  Marcia Hughes, doctor in drept, este pretedintele organizatiei Collaborative Growth, L.L.C. ti consultant in strategii de comunicare pentru organizatii care pun pret pe angajatii foarte performanti, lucrand direct cu echipele ti cu liderii acestora. Marcia Hughes ti_a dobandit experienta ti expertiza in domeniul inteligentei emotionale prin munca sa de consiliere menita sa ajute oamenii sa se automotiveze ti sa comunice mai bine cu cei din jur. Discursurile sale sunt bazate pe povetti reale, motivante, referitoare la cretterea exponentiala a succesului in conditiile in care oamenii colaboreaza eficient. Marcia Hughes ti James Terrell sunt autorii testului TESI® (The Team Emotional and Social Intelligence Survey), un instrument psihometric accesibil online. De asemenea, Marcia Hughes este coeditorul lucrarii The Handbook for Developing Emotional Intellingence (2009), coautor al volumelor Developing Emotional Intelligence: Exercises for Leaders and Teams (2010), A Trainers Guide to Team Emotional and Social Intelligence (2009), ACoachs Guide for Emotional Intelligence (2008), The Emotionally Intelligent Team (2007), Emotional Intelligence in Action (2005) ti autor al cartii Lifes 2% Solution (2006). Marcia a avut numerosi clienti, din domenii diferite, precum American Express, Medtronic, The World Bank, The Office of Personnel Management ti The Department of Agriculture (SUA).
  Este trainer certificat in aplicarea ti interpretarea testelor TESI®, EQ_i2.0 ti EQ360. Ea ofera programe de formare pentru traineri ti consilieri, bazate pe aplicarea metodelor de dezvoltare a inteligentei emotionale. Preocuparea sa de a crette productivitatea la locul de munca prin comunicare strategica a aparut ca urmare a unei prestigioase cariere in avocatura, intr_o firma specializata pe probleme complexe de politica nationala. De asemenea, ea a fost asistent al Procurorului General al SUA ti functionar public la The 10th Circuit Court of Appeals, in mandatul lui William E. Doyle.

  James Bradford Terrell este vicepretedintele organizatiei Collaborative Growth, unde iti pune in practica expertiza dobandita in domeniul comunicarii interpersonale cu scopul de a ajuta clientii din sectorul public sau din cel privat sa anticipeze ti sa se adapteze la schimbarile din mediul profesional. James este coautor al testului TESI® (The Team Emotional and Social Intelligence Survey) ti al cartilor Emotional Intelligence in Action (2005), A Coachs Guide for Emotional Intelligence (2008), The Emotionally Intelligent Team (2007). El tine seminarii dedicate liderilor, echipelor aflate in perioade de tranzitie ti managerilor, folosindu_se de instrumentele psihometrice EQ_i®, EQ360, TESI®, Emergenetics® etc.
  James a lucrat multi ani ca psihoterapeut in sectorul privat, specializandu_se pe rezolvarea conflictelor in cadrul relatiilor interpersonale dintre clientii sai ti partenerii lor de viata, copiii lor, parintii lor, angajatorii ti/sau colegii de lucru ai clientilor. El a ocupat trei ani postul de director executiv la Institutul Syntropy, o organizatie de cercetare nonprofit care studia efectele trainingurilor din domeniul comunicarii asupra eficientei umane. De asemenea, a fost directorul de training al Asociatiei Metro_Denver Mutual Housing unul dintre primii dezvoltatori ai conceptului de gospodarire cooperativa.
  La inceputurile carierei, a fost proprietarul companiei Integrity Building Systems o firma de constructii specializata in renovari din sectorul rezidential ti comercial, fiind coordonatorul mai multor proiecte, cum ar fi Denver International Airport ti National Digital Cable Television Center.

Product successfully added to the product comparison!