Piata de carte

-3%

Mi-e limpede acum (ed. tiparita)- Dr. Wayne Dyer

Mi-e limpede acum (ed. tiparita)- Dr. Wayne Dyer

AF-CV-9786065887909

35,89 lei

37,00 lei

Dr. Wayne W. Dyer

Editura Curtea Veche

Comanda acum Mi-e limpede acum (ed. tiparita)- Dr. Wayne Dyer de Dr. Wayne W. Dyer cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Dezvoltare personala.

More details

ISBN9786065887909
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2017
Nr pagini379
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni15x22.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
 • Aceasta carte, asociata prea lesne cu memorialistica, este de fapt o carte de dezvoltare personala. Iar lectura sa nu are cum sa nu fie provocatoare si acaparanta. Vei simti ca te afli tot timpul alaturi de dr.Dyer, rasfoind albumul sau de familie sau ascultand povesti despre rudele sale, despre intamplarile din timpul scolii, despre cum a scris volumele devenite bestselleruri. Ãn acest timp, te vei simti imboldit sa iti analizezi propria viata si vei afla cum toate deciziile si actiunile tale te-au determinat sa devii ceea ce esti astazi.

  Dr. Dyer, supranumit parintele motivatiei, a descoperit ca in viata nu exista¦ accidente. Fiecare existenta are un scop si fiecare pas al acestei calatorii spre implinirea propriei meniri ne ofera o lectie. Depinde doar de noi daca o invatam sau o ignoram. Orice intalnire, orice relatie, orice provocare, orice experienta, orice situatie de astazi toate au implicatii in viitor si iti vor influenta devenirea.
  Ãn cartea de memorii Mi-e limpede acum, dr. Dyer ne arata cum a ajuns sa inteleaga unul dintre principiile-cheie ale filozofiei sale. Potrivit lui Dyer, trecutul si viitorul sunt, in mod esential, irelevante in privinta felului in care traim, deoarece, la urma urmelor, trecutul a fost, la un moment dat, prezent, iar viitorul va fi prezent intr-o buna zi.
  The New York Times
  Au existat momente in care toti credeau ca visurile lui Wayne W. Dyer erau nebunesti. El povesteste cum s-a luptat sa ia decizii si care au fost temerile provocate de aceste decizii. Fiindca am trait si eu astfel de momente, am empatizat cu ce a trait el; mi-a confirmat ce am simtit tot timpul. Daca te pasioneaza ceva care iti trezeste la viata spiritul, aceea este chemarea ta. Daca o ignori, vei fi profund nefericit.
  Linda Higgins | www.tenthingsilove.com

  Cartea contine reflectiile unui guru al dezvoltarii personale despre drumul lui spre sine insusi. Puterea interioara este cheia succesului in viata si acest fapt reiese cu claritate din povestile revelatoare ale vietii lui Wayne W. Dyer. De la primele amintiri din copilarie, din anii 1940, pana la publicarea cartii, autorul isi poarta cititorii prin evenimentele din viata sa, care l-au inspirat sa scrie peste 40 de carti si sa se implice in proiecte legate de dezvoltarea personala. Fiecare actiune, scrie el, adesea ghidata de o forta divina, l-a ajutat sa devina omul care simtea ca era menit sa fie.
  Kirkus Reviews

  Dr. WAYNE W. DYER a fost unul dintre cei mai renumiti autori si conferentiari in domeniul dezvoltarii personale. Titlul de doctor in consiliere educationala l-a obtinut la Wayne State University si, un timp, a fost profesor asociat la St. Johns University din New York. Renuntand la cariera academica, Wayne Dyer a publicat 40 de carti, a inregistrat numeroase programe pe suport audio si video si a aparut in mii de emisiuni de radio si televiziune. Cartile Manifest Your Destiny, Wisdom of Ages, Theres a Spiritual Solution to Every Problem si bestsellerurile 10 Secrets for Success and Inner Peace, The Power of Intention si Inspiration, toate validate ca atare de topurile ziarului The New York Times, au schimbat cu desavarsire perceptia publicului asupra spiritualitatii aplicate in viata de zi cu zi. Tocmai de aceea, Wayne Dyer este supranumit in SUA parintele motivatiei.
Product successfully added to the product comparison!