Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Calea mamei divine (ed. tiparita) - Ram Alexander

Calea mamei divine (ed. tiparita) - Ram Alexander

MULT-ATMAN-9786068758046

43,65 lei

45,00 lei

Ram Alexander

Editura Atman

Comanda acum cartea Calea mamei divine (ed. tiparita) - Ram Alexander de Ram Alexander si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.


More details

ISBN9786068758046
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2017
Nr pagini574
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si obtine Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Aceasta carte este povestea unei autentice relatii maestru-discipol.

Este povestea unei femei occidentale moderne, o respectata pianista ti profesoara austriaca, Blanca Schlamm, cunoscuta ulterior ca Atmananda, o artista care a fost toata viata preocupata sa cunoasca sensul si scopul ultim al vietii. Aceasta cautare a condus-o, inca de tanara, in India.

Este odiseea unei fiinte crescute in cultura occidentala, pe care intr-un final o va abandona pentru a se imersa complet in spiritualitatea orientala.

Jurnalele lui Atmananda sunt insemnarile intime ale calatoriei sale spirituale. Ãn cuprinsul acestora gasim ti relatari unice despre tovarasii sai de drum, alti artisti, intelectuali si cautatori spirituali occidentali care, asemenea ei, au calatorit prin Orient in prima jumatate a secolului al XX-lea, ti care au fost precursorii multor americani si europeni ce au venit in India, la inceputul anilor 60, in cautarea implinirii spirituale.

Experientele ti insemnarile sale sunt in stransa legatura cu personalitati spirituale remarcabile cu care a interactionat direct precum Jiddu Krishnamurti, Ramana Maharishi ti in special gurul ei, marea mistica bengaleza, Sri Anandamayi Ma.

Comanda carteaCalea mamei divine de la piatadecarte.net, librarie online si depozit de carte.
Product successfully added to the product comparison!