Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nu te lasa (ed. tiparita) - Glennon Doyle

AF-CV-9786064400178

39,00 lei

Glennon Doyle

Editura Curtea Veche

Comanda acum Nu te lasa (ed. tiparita) - Glennon Doyle de Glennon Doyle cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Dezvoltare personala.

More details

ISBN9786064400178
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini331
An aparitie2017
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
  • Glennon Doyle este o activista, scriitoare si vorbitoare ale carei idei au inspirat milioane de oameni, invatandu-i sa creada in ei insisi si sa indrazneasca sa spuna ceea ce simt cu adevarat. Este fondatoarea comunitatii online Momastery, in cadrul careia vorbeste in mod deschis despre experientele sale, despre familie, maternitate, dependenta de droguri etc., inspirandu-i pe cei care doresc sa-si cladeasca o viata noua, si presedinta Together Rising, o organizatie nonprofit care a revolutionat donatiile in mediul online, colectand peste patru milioane de dolari pentru sprijinirea femeilor si copiilor aflati in dificultate. Glennon Doyle scrie in mod regulat in The Huffington Post si in alte publicatii, iar ideile si activitatile sale au fost tema mai multor emisiuni de televiziune.

   Dupa douazeci de ani in care s-a lasat prada mancatului ti bauturii, drogurilor ti iubirilor nocive, dupa multa suferinta, confuzie si vinovatie, Glennon Doyle s-a hotarat sa nu se lase doborata si sa inceapa sa lupte. si-a descoperit astfel chemarea: sa ne faca sa ne simtim mai bine cu propriile trairi interioare, dezvaluindu-le pe ale sale, fara masca, fara ascunzituri, fara prefacatorii.
   Destainuirile sale au avut un impact imens si au dat nastere unei adevarate miscari sociale, aparute in jurul Momastery.com, comunitatea online pe care a fondat-o. Cuvintele sale va vor face sa va simtiti mai puternice, sa va deschideti inima in fata frumusetii lumii si sa intrati pentru prima oara intr-o existenta adevarata.

   Viata este intr-adevar frumoaspra, dar umorul, caldura si onestitatea pe care le gasim in cartea scrisa de Glennon Doyle ne reamintesc ca exista multa frumusete in lupta noastra. Ma gandesc continuu la aceasta carte!
   Brené Brown, autoarea bestsellerului Curajul de a fi vulnerabil
   Un izvor de inspiratie. Glennon Doyle a reusit sa faca ceea ce isi dorea cel mai mult sa se apropie de ceilalti si sa-i lase pe acestia sa se apropie de ea doar pentru ca a trait intr-o stare de vulnerabilitate iubitoare. Sunt cuvinte blande, pline de intelepciune, scrise de o femeie motivata de o speranta infinita.
   Kirkus Reviews
   Un stil direct, plin de forta. Scrisul, sau ceea ce Glennon Doyle numeste «a trai cu voce tare», este o terapie care o ajuta sa alunge singuratatea, sa invete sa fie mai modesta si sa nu-i mai fie frica sa vorbeasca despre trasaturile sale mai putin flatante.
   Publishers Weekly

   Nu te lasa este o marturie a faptului ca existenta devine reala, generoasa ti interesanta doar daca inlaturam straturile de protectie pe care ni le-am infaturat in jurul inimii ti patim pe campul de lupta al vietii. Volumul contine un ghid de lectura in grup care va va stimula sa gasiti perspective noi ti interesante si va va spori atat bucuria lecturii, cat si pe cea de a fi in preajma celorlalti.

Comanda carteaNu te lasa. Puterea de a-ti insusi viata haotica si frumoasa de luptatoarede la piatadecarte.net, librarie online si depozit de carte.

Product successfully added to the product comparison!