Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Dieta Young pentru blonavii de diabet Ed a 2-a

Dieta Young pentru blonavii de diabet (Ed a 2-a)

PAR-9789734713806

22,50 lei

25,00 lei

Robert O. YOUNG, Shelley Redford YOUNG

Paralela 45

Comanda cartea Dieta Young pentru blonavii de diabet Ed a 2-a scrisa de Robert O. Young, Shelley Redford Young publicata la Editura Paralela 45. Expediem national in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit.

a3314cc72f58405fc95a82892d63cace.jpg

More details

ISBN9789734713806
Dimensiune14x20
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini320
An aparitie2012
Tip copertabrosata

Dieta Young pentru blonavii de diabet - Robert O. Young, Shelley Redford Young - de la Editura Paralela 45

Dupa marele succes al cartii Dieta Young, Miracolul pH pentru o sanatate perfecta, doctorul Robert Young impreuna cu Shelley Redford Young prezinta acum o dieta revolutionara dedicata bolnavilor de diabet de tipul 1 si 2.

Diabetul este o boala grava, care poate fi controlata. Printr-o abordare simpla si naturala, cartea doctorului Young va va ajuta sa atenuati sau chiar sa inlaturati factorii care au declansat boala.
In numai 12 saptamani, veti fi pe drumul spre redobandirea sanatatii depline si a unei stari de bine fara sa mai aveti nevoie de multimea de medicamente la care sunt obligati sa recurga bolnavii de diabet. Veti descoperi alimentele recomandate si cele ce trebuie evitate, zeci de retete delicioase care pot contribui la mentinerea unei aciditati stabile, precum si sfaturi despre gestionarea factorilor de stres si exercitii de miscare fara riscuri.

Printr-un program usor de urmat, Dieta Young pentru bolnavii de diabet va va ajuta sa tineti sub control aceasta boala pentru tot restul vietii.
De departe cea mai importanta carte scrisa vreodata despre diabet, Dieta Young pentru bolnavii de diabet este un adevarat miracol pentru oamenii care sufera de aceasta boala groaznica!

Robert O. Young este microbiolog si nutritionist de renume international, conducatorul Centrului de Cercetari Biologice Innerlight.
Shelley Redford Young este licentiata in fizioterapie si s-a specializat in crearea de regimuri nutritionale.

Product successfully added to the product comparison!