Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Alimentatia antidiabet

AF-NCL-9789737664600

19,90 lei

Anne Dufour, Carole Garnier

Nicol

Comanda acum Secretul autovindecarii (ed. tiparita) de Anne Dufour si Carole Garnier cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Home.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789737664600
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2012
Nr pagini200
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Citat din carte:
"Intamplare miraculoasa! In mod regulat, sotia mea suferea de hemoragii nazale din nara stanga, spectaculoase prin abundenta si durata, mai ales ca lua anticoagulante, ceea ce facea sangele mai fluid."

Cheile Secretuluiexplica legea atractiei si felul in care trebuie aplicata vietii de fiecare zi. Gratie tehnicii de gestionare a gandirii, pusa la punct chiar de Daniel Sevigny si redata de mai bine de douazeci de ani in lumea intreaga, zeci de mii depersoane actioneaza acum cu succes asupra vietii lor cotidiene.
Pentru oamenii sanatosi, cat si pentru cei bolnavi, cartea Secretul autovindecarii oferasapte chei ale adevarului pentru ingrjirea sanatatii. Descoperirea canalului energetic constituie evenimentul secolului in domeniul cunoasterii.
Cunostintele continute in cea mai recenta lucrare a lui Daniel Sevignyse bazeaza pe studii facute de somitati din domeniile medical, stiintific si spiritual. Folosirea acestor chei va va permite saobtineti ceea ce doriti. Imposibilul devine posibil!

Reusitele va vor spori increderea in materia energetica. Mintea va fi atunci mult mai deschisa pentru a pasi inainte din demersul propus de prezenta lucrare: autovindecarea. Canalul energetic este medicina de maine.

Product successfully added to the product comparison!