Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Enciclopedia emotiilor. Ghid al expresivitatii personajelor literare

Enciclopedia emotiilor. Ghid al expresivitatii personajelor literare

PAR-9789734722044

22,50 lei

25,00 lei

ANGELA ACKERMAN, BECCA PUGLISI

Paralela 45

Comanda cartea Enciclopedia emotiilor. Ghid al expresivitatii personajelor literare scrisa de Angela Ackerman, Becca Puglisi publicata la Editura Paralela 45. Expediem national in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit.

a3314cc72f58405fc95a82892d63cace.jpg

More details

Livrare in 24-48 h

ISBN9789734722044
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune14.7X20.7
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini184

Enciclopedia emotiilor. Ghid al expresivitatii personajelor literare - de Angela Ackerman, Becca Puglisi

Indiferent de gen, toate romanele de succes au un lucru in comun: EMOTIA. Aceasta se afla la baza deciziilor, actiunilor si cuvintelor tuturor personajelor si determina mersul povestirii. Fara emotie, calatoria personajului este lipsita de scop. Mizele inceteaza sa existe. Intriga devine o albie de rau secata, cu evenimente lipsite de sens, pe care niciun cititor nu-si va face timp sa o parcurga. De ce? Pentru ca, mai presus de orice, cititorii aleg o carte pentru a trai o experienta emotionala. Citesc pentru a stabili legaturi cu personaje care le ofera o modalitate placuta de petrecere a timpului si ale caror incercari pot da un sens suplimentar propriilor lor calatorii prin viata.

Mai presus de orice, descrierea emotionala trebuie sa fie proaspata si atragatoare. Acest lucru este foarte greu pentru scriitorii care tind sa foloseasca tot timpul aceiasi indicatori emotionali.
Enciclopedia emotiilor isi propune sa inlature aceasta dificultate, ajutandu-i pe scriitori sa gaseasca modalitati noi de exprimare a starilor emotionale ale personajelor.

Angela Ackerman si Becca Puglisi sunt membre ale organizatiei internationale SCBWI (Societatea Scriitorilor si Ilustratorilor de Carti pentru Copii). Impreuna, modereaza Writers Helping Writers, o sursa online pentru scriitori, care a castigat premii si care ofera diverse enciclopedii ce vin in sprijinul eforturilor descriptive ale autorilor.

Product successfully added to the product comparison!