Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cum sa predai matematica elementara

DPH-978-606-048-032-7

36,00 lei

Nick Tiley-Nunn

Editura DPH

Comanda acum cartea Cum sa predai matematica elementara, de la Editura DPH, din stoc, cu reducere. Primesti cartea in max.48h

More details

ISBN978-606-048-032-7

Matematica este materia „Cenușăreasă” a curriculumului din clasele primare!

Nu este sora mai urâtă care se prezintă ca atare; poate fi „Frumoasa balului”, dacă i se aplică machiajul corespunzător. Această carte îți va arăta cum să „cosmetizezi” materia pentru a o face să devină atrăgătoare pentru tineri și te va încuraja să îmbraci matematica în straiele care i se potrivesc cel mai bine atât pentru tine, cât și pentru elevii tăi.

Alegând să citești această minicolecție de idei, ai făcut primul pas: ești interesat în mod evident de ceea ce faci și vrei să devii cât mai bun la asta. Exact așa m-am simțit și eu când am început să predau matematica. Am realizat că am o deficiență și că doar gândind pozitiv despre aceasta m-ar pune pe direcția bună: să mă perfecționez în ceea ce fac.

Nick Tiley-Nunn este director adjunct la o școală din Suffolk, anterior fiind asistent al șefului de catedră și coordonator pentru nevoie speciale la o școală din Londra. A fost descris ca „un talent pe plan național semnificativ în predarea matematicii.”

 

 

Specificații
Pagini: 224
Mărimi: 15 x 18 cm
Copertă: Necartonată

Product successfully added to the product comparison!