Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Nu stiu sa slabesc

Nu stiu sa slabesc

AF-PAR-9789734714063

26,10 lei

29,00 lei

Pierre Dukan

Paralela 45

Comanda cartea Nu stiu sa slabesc scrisa de Pierre Dukan publicata la Editura Paralela 45. Expediem national in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Comenzile de peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit.

a3314cc72f58405fc95a82892d63cace.jpg

More details

In stoc

ISBN9789734714063
Tip carteEditie tiparita
ColectieCarti practice
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini232
An aparitie2012
Dimensiuni13x21cm
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Nu stiu sa slabesc - de Pierre Dukan

Doctorul Pierre Dukan si-a inceput cariera la Paris ca medic generalist. De 30 de ani este specialist in comportamentul alimentar si in reeducarea functionala si nutritionala. A scris mai multe lucrari despre pierderea in greutate, toate cunoscand un success foarte mare si fiind in prezent epuizate. Este si autorul cartii Dictionnaire de diethetique et de nutrition, recunoscuta de presa ca fiind `Biblia dieteticii`.

O persoana care incearca sa slabeasca are nevoie de un regim pe care sa-l puna in practica rapid si care sa-i ofere repede primele rezultate, motivatia sa fiind astfel intretinuta si intarita. Nu stiu sa slabesc propune un plan de pierdere in greutate pe baza de alimente naturale, fiind unul dintre regimurile cele mai performante si recunoscute regimuri de slabit. Regimul este structurat in patru faze succesive: O faza de atac - regimul proteinelor pure - care provoaca un start fulgerator si, in consecinta, pierdere in greutate O perioada de cursa lunga - regimul proteinelor alternative - care-ti permite sa ajungi dintr-o miscare si fara pauza la greutatea aleasa Un regim de consolidare a greutatii stabilite - menit sa previna saltul inapoi O faza de stabilizare definitiva, bazata pe o singura obligatie - o zi fixa pe saptamana pentru proteinele pure. Acest plan de slabit ofera totodata indrumari precise, etape si obiective bine definite si se ocupa de persoana care doreste sa slabeasca incepand din prima zi si continuand pe toata durata acestuia.

Scrisa intr-un limbaj foarte clar, cartea de fata se adreseaza numeroaselor categorii de persoane, de la cele care doresc sa slabeasca numai cateva kilograme, pana la cele care sufera de obezitate avansata, propunandu-le o paleta larga de retete si meniuri.

Product successfully added to the product comparison!