Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Inteligenta pozitiva (ed. tiparita) Shirzad Chamine

AF-CV-9786065888975

32,00 lei

Shirzad Chamine

Editura Curtea Veche

Comanda acum Inteligenta pozitiva (ed. tiparita) Shirzad Chamine de Shirzad Chamine cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Diverse.

More details

ISBN9786065888975
Tip carteEditie tiparita
ColectieCarti Cheie
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini304
An aparitie2017
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
  • Shirzad Chamine va invita sa va faceti abonament la sala de gimnastica pentru muschii creierului. Dar nu pentru muschii Creierului Supravietuitor, acela care ii ascunde cu dibacie pe cei zeceSabotori interiori ce va pun piedica zi de zi in orice intreprindeti, ci pentru muschii Creierului PQ (fundatia Inteligentei Pozitive PQ) unde locuieste Ãnteleptul interior care ii poate supune, cu strategii eficiente, in doar cateva saptamani, pe toti Sabotorii. Ãntariti la sala de gimnastica PQ toate cele cinci Forte ale Ãnteleptului si fiti gata sa va indepliniti orice vis.

    Creierul PQ va ajuta sa incheiati afaceri prospere si sa puneti pe roate orice organizatie,sa obtineti performante cu orice echipa, sa va imbunatatiti relatiile cu ceilalti si sa va creati propriul model de leadership inteligent.

    Shirzad Chamine este psiholog, doctor in neurottiinte; a absolvit un master in inginerie electrica ti un MBA la Universitatea Stanford. Shirzad Chamine a fost CEO al celei mai mari organizatii de coaching ti training din lume Coaches Training Institute (CTI) , coordonand proiecte la care au participat numeroti formatori ti manageri din companiile aflate in topul Fortune 500.

    Ãn prezent, sustine cursuri la Universitatea Stanford, predand un program de formare ti dezvoltare a Inteligentei Pozitive. Site-ul sau oficial, unde se gasesc informatii detaliate despre acest program, dar ti chestionare, fitiere audio, prezentari video ti articole pentru a va ghida in deprinderea abilitatilor necesare Inteligentei Pozitive, este PositiveIntelligence.com.

    Psiholog si doctor in neurostiinte, Shirzad Chamine a definit si aplicat o noua abordare cu scopul implinirii personale si profesionale perspectiva Ãnteleptului (fundamentata pe utilizarea Inteligentei Pozitive PQ), care s-a dovedit atat de eficienta, incat Shirzad Chamine a devenit celebru pentru modelul Creierului PQ, pe care il preda, in prezent, atat la Universitatea Stanford, cat si in cadrul a numeroase seminare tinute pretutindeni in lume.
Product successfully added to the product comparison!