Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Enigmele din Muntii Buzaului. Dosarul Bozioru - tara Luanei (ed. tiparita)

Enigmele din Muntii Buzaului. Dosarul Bozioru - tara Luanei (ed. tiparita)

PDC-9789737634580

43,65 lei

45,00 lei

Emil Strainu

Editura Triumf

ISBN9789737634580
Tip carteEditie tiparita
ColectieNew Illuminati Files
An aparitie2016
Nr pagini640
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni13x20x3.5
Tip copertabrosata

De ceva timp, in nordul judetului Buzau, in muntii Buzaului mai exact, s-a mutat o Mecca a enigmelor, a paranormalului, a misterelor si a fabulosului mondial. Cateva personaje interesante, rocambolesti, sprijinite in actiunea lor de cativa ziaristi mercenari, au produs si diseminat un veritabil compost de legende urbane, fara nicio sustinere in realitatea imediata.
Ãn lipsa unui sprijin real al localnicilor si a oricaror dovezi materiale sau documentare, numai pe vorbe, au reusit sa modifice eficient perceptia asupra unei zone intregi, aflata la numai 150 km de capitala tarii. Totul in timp ce acolo, in Buzau, s-a dat startul unei curse demente a distrugerii unui areal rupestru care se constituie in cea mai veche prezenta monastica - la nord si vest de Dunare - de pe teritoriul tarii noastre. A uneia dintre zonele doar putin atinse de ravagiile civilizatiei industriale; "salbatica" in sensul bun al cuvantului.
Ãn muntii Buzaului mai exista enigme, mai exista mistere, mai sunt multe pete albe. Dar nimeni nu le mai da atentie datorita unei deturnari spectaculoase spre false enigme, spre false mistere, spre inventii moderne, artificiale, gandite intr-un scenariu Loch-Ness-ian menit sa atraga turisti in lipsa dotarilor turistice. Nu e nimic atat de paradoxal precum pare: arhitectii acestei farse pot fi acuzati de orice, mai putin de coerenta.
Nu am fi scris niciodata aceasta carte daca nu am fi considerat ca, deja, e prea mult! Gandita pe mai multe niveluri de lectura, lucrarea noastra nu este doar un simplu ferpar pentru asa-numita "s¢ara a Luanei" si iluzionantele sale mistere.

Comanda carteaEnigmele din Muntii Buzaului. Dosarul Bozioru - tara Luanei de la piatadecarte.net - librarie online si depozit de carte.

De acelasi autor:

  • Agenda secreta
  • Despre atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale cu Mihail Vinogradov
  • Efectul Dumitrache sau Teoria vibratorie a timpului
  • Generalul rus (KGB-FSB) Dimitry Fonareff. Previziuni despre viitorul lumii si al Romaniei
  • Nostradamus in interpretarea lui Karl E. Krafft

De la aceeasi editura:

Product successfully added to the product comparison!