Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Romania enigmatica si insolita

Romania enigmatica si insolita

PDC-9789737634504

19,40 lei

20,00 lei

Emil Strainu

Editura Triumf

ISBN9789737634504
Tip carteEditie tiparita
ColectieNew Illuminati Files
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini303
An aparitie2014
Dimensiuni12x17x2
Tip copertabrosata

Plecand de la ideea formulata de Pavel Corut cu mult timp inainte, oferim publicului cititor un bogat material despre locuri din Romania incarcate de mister si/sau insolit.
Realizarea acestei carti a implicat unele dificultati inerente, destul de greu sesizabile la o prima vedere:
Unele subiecte sunt extrem de greu de abordat sintetic intr-un cadru restrans. Zone precum Corbi si Cetateni (Arges) sau Padurea Hoia Baciu (Cluj) sunt usor de desfasurat pe zeci de pagini; a prezenta sintetic, dar relevant, intreaga zona in (maximum) cateva zeci de randuri este intr-adevar o proba de foc.
Multe date proveneau din materiale de presa cu o credibilitate mediocra (eufemistic vorbind). Cele care nu au putut fi verificate din surse independente nu si-au gasit locul in aceasta carte, desi este posibil, ipotetic vorbind, ca unele dintre ele sa fie reale si valabile.
O mare parte din Arhiva Dan Comeliu Braneanu se refera la anumite locatii greu localizabile in teren (de exemplu sculpturi megalitice vag clasificate pe masive montane si grupe de munti).

Comanda carteaEnigmele din Muntii Buzaului. Dosarul Bozioru - tara Luanei de la piatadecarte.net - librarie online si depozit de carte.

Product successfully added to the product comparison!