Piata de carte

Nou

Teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Drept procesual penal Ed. 2

Teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Drept procesual penal Ed. 2

ROL-UJ-9786063900563

45,00 lei

Catalin Marin, Mihai Olariu

Universul Juridic

ISBN9786063900563
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
An aparitie2017
Dimensiuni17x24
Nr pagini280
ColectieDrept procesual penal
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura - Editia a 2-a a lucrarii.

Drept procesual penal vine in intampinarea absolventilor facultatilor de drept care se pregatesc pentru examenele de admitere in magistratura si avocatura.

Fiind gandita astfel, lucrarea de fata cuprinde 1200 de grile si explicatii ale raspunsurilor acestora, precum si analiza prevederilor legale procesual penale in vigoare de la 1 februarie 2014, astfel incat continutul volumului este indispensabil tuturor juristilor si in special celor care vor lua parte la examenele de admitere si de definitivare in profesie.


Structura lucrarii Teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura. Drept procesual penal corespunde tiparului fixat de Institutul National al Magistraturii, respectiv, Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor pentru tematica examenelor organizate de catre cele doua institute, oferindu-va posibilitatea de a va testa cunostintele cu privire la materia dreptului procesual penal.
Analizele si explicatiile textelor de lege incidente, trimiterile legislative, doctrinare si jurisprudentiale, corespondentele si solutiile propuse de catre autori reprezinta atuuri ale lucrarii.

Drept procesual penal. Teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura - Editia a 2-a a lucrarii - a aparut la editura Universul Juridicin anul 2017.
Libraria online Piata de carte va expediaza carteaTeste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura in 24-48 de ore de la primirea comenzii.

Product successfully added to the product comparison!