Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Drept procesual penal. Partea generala. Editia a 2-a

Drept procesual penal. Partea generala. Editia a 2-a

ROL-UJ-99786063900556

58,20 lei

60,00 lei

Catalin Marin, Mihai Olariu

Universul Juridic

Comanda acum cartea Drept procesual penal. Partea generala. Editia a 2-a de Catalin Marin, Mihai Olariu si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786063900556
Tip carteEditie tiparita
ColectieDrept procesual penal
An aparitie2017
Nr pagini468
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni16.5x23
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Intrarea in vigoare a Noului Cod de procedura penala la data de 1 februarie 2014 a marcat momentul unei reforme procedurale de amploare in sistemul de drept roman in acord cu standardele europene in materia protectiei drepturilor omului, dar si cu ultimele evolutii normative in materia procedurilor penale in statele membre ale Uniunii Europene.

Practica judiciara din ultimul an a facut fata cu succes provocarilor noilor institutii procedurale si restructurarii logicii procesului penal. Nu acelasi lucru am putea spune ca s-a intamplat si in materia doctrinei de drept procesual penal, unde, spre deosebire de doctrina dedicata dreptului penal substantial, numarul de lucrari de referinta a fost extrem de redus.

Prezenta aparitie editoriala vine astfel sa completeze peisajul editorial in materia procedurii penale si se dovedeste a fi nu doar un curs universitar, ci si un veritabil ghid pentru practicieni in interpretarea si aplicarea dispozitiilor noului Cod de procedura penala.

Elaborata de un cadru universitar cu o vasta experienta lucrarea pastreaza si valente practice (autorii fiind deopotriva si avocati) absolut necesare in procesul de intelegere a noii logici a procesului penal.

Din aceasta perspectiva, lucrareaDrept procesual penal. Partea Generalaconstituie un manual util atat studentilor pentru a dobandi cunostintele necesare promovarii examenelor de licenta si de admitere, cat si practicienilor confruntati zi de zi cu probleme de drept in procesul penal.

Drept procesual penal.Partea Generala - Editia a 2-a a lucrarii - a aparut la editura Universul Juridicin anul 2017.
Libraria online Piata de carte va expediaza carteaDrept procesual penal.Partea Generalain 24-48 de ore de la primirea comenzii.

Product successfully added to the product comparison!