Piata de carte

Nou

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare. Actualizat septembrie 2017

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare. Actualizat septembrie 2017

ROL-Hamangiu-9786062709266

45,00 lei

Toader Tudorel

Universul Juridic

ISBN9786062709266
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
An aparitie2017
Dimensiuni14.5x20.5
Nr pagini592
ColectieDrept procesual penal
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicarecuprinde textele actualizate ale celor doua coduri in vigoare, fiind avute in vedere ultimele modificari aduse Codului penal prinLegea nr. 193/2017. De asemenea, sunt prezentate in extras Legea nr. 187/2012 si Legea nr. 255/2013.

Sub fiecare articol au fost indicate, cu caractere italice, reglementarile anterioare, sunt redate textele conexe din Constitutie, din Conventia europeana a drepturilor omului si din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene si se fac trimiteri la legile speciale ce contin dispozitii penale sau de procedura penala care nu au fost abrogate si care continua sa se aplice si dupa intrarea in vigoare a celor doua coduri. Totodata, sunt reproduse pasaje relevante din hotarari recente ale Curtii Europene a Drepturilor Omului in materie.

In cuprinsul lucrariiCodul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicareau fost incluse extrase din deciziile Curtii Constitutionale prin care s-a constatat neconstitutionalitatea unor articole din coduri, precum si din deciziile de admitere a recursurilor in interesul legii si hotararile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie, ale caror motivari integrale pot fi consultate online la adresa http://bibliotecahamangiu.ro/.

Codurile sunt insotite fiecare de otabla de materiidetaliata, precum si de unindex alfabetic.

CarteaCodul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicareeste inedita prin calitatea hartiei si interiorul in doua culori, iar formatul A5 (145x205 mm) ajuta la parcurgerea cu usurinta a textelor prezentate in cuprinsul ei.

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare- a aparut la editura Hamangiuin anul 2017.
Libraria online Piata de carte va expediaza carteaCodul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicarein 24-48 de ore de la primirea comenzii.

Product successfully added to the product comparison!