Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Noul Cod fiscal comentat si adnotat 2017 cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice

Noul Cod fiscal comentat si adnotat 2017 cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice

ROL-UJ-9786063900792

125,13 lei

129,00 lei

Emilian Duca

Universul Juridic

Comanda acum cartea Noul Cod fiscal comentat si adnotat 2017 cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice de Emilian Duca si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786063900792
Tip carteEditie tiparita
ColectieDrept financiar si fiscal
An aparitie2017
Nr pagini880
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni17x24
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Noul Cod fiscal comentat si adnotat 2017isi propune sa fie, in primul rand, un instrument practic si util pentru cei care, intr-un fel sau in altul, incearca sa gaseasca solutii problemelor de ordin legislativ din prezent (uneori chiar si din trecut).

Prin urmare, Noul Cod fiscal comentat si adnotat 2017are un rol informativ, fiind destinat atat profesionistilor din domeniu, cat si celor care doresc sa aprofundeze unele probleme referitoare la impozitare. In acest scop, sub textul articolelor Noului Cod fiscal, au fost inserate normele metodologice, dar si trimiteri la legislatia secundara sau complementara, dupa caz, precum si la jurisprudenta. La selectia acestora s-au avut in vedere, cu prioritate, prevederile legale din vechea reglementare (Legea nr. 571/2003) care au fost preluate in Noul Cod fiscal. Pe langa facilitarea tranzitiei de la vechea reglementare la cea actuala, sunt evidentiate principalele elemente de noutate si implicatiile potentiale ale acestora pentru practicieni.

Prin sistematizarea legislatiei, comentariile autorului, extrasele din opinii exprimate in doctrina sau raspunsurile publicate pe website-urile autoritatilor fiscale dorim sa punem la dispozitia cititorilor instrumente pentru elaborarea propriilor opinii si interpretari ale legislatiei fiscale. Tinand cont de caracterul fundamental practic al acestui demers, in Anexe au fost incluse acte normative si alte informatii care completeaza sfera de aplicare a Codului fiscal, astfel incat cititorul sa fie scutit, in masura posibilului, de efortul cercetarii si actualizarii acesteia (ex. clasificarea mijloacelor fixe, lista conventiilor de evitare a dublei impuneri, decizii CJUE, extrase din regulamente europene).

Chiar daca persista riscul unor modificari legislative, avem speranta ca aceasta lucrare va raspunde necesitatilor practicienilor din domeniul impozitelor din Romania.

Noul Cod fiscal comentat si adnotat 2017 cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice- a aparut la edituraUniversul Juridicin anul 2017.
Libraria online Piata de carte va expediaza carteaNoul Cod fiscal comentat si adnotat 2017 cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologicein 24-48 de ore de la primirea comenzii.

Product successfully added to the product comparison!