Piata de carte

Nou

Proprietate intelectuala. Drepturi de autor. Marci. Brevete - Volumul I

Proprietate intelectuala. Drepturi de autor. Marci. Brevete - Volumul I

ROL-Hamangiu-9786062707200

40,00 lei

Cristiana Budileanu, Irina Albusel

Universul Juridic

ISBN9786062707200
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
An aparitie2016
Dimensiuni14.5x20.5
Nr pagini272
ColectieDreptul proprietatii intelectuale
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Proprietate intelectuala. Drepturi de autor. Marci. Brevete

In Romania, aspectele privind dreptul proprietatii intelectuale s-au bucurat in ultimii ani de un interes din ce in ce mai crescut. Acest fapt se datoreaza, in opinia noastra, atat constientizarii in mediul de afaceri a importantei protejarii drepturilor de proprietate intelectuala, cat evolutiei tehnologiei, in special a mediului on-line, in care diseminarea informatiei se produce mult mai rapid, ridicand probleme complexe cu privire la utilizarea acestor drepturi.

Prezenta culegere de jurisprudenta Proprietate intelectuala. Drepturi de autor. Marci. Brevetecontine redarea sumarizata a treizeci de hotarari pronuntate de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (C.J.U.E.) in anii 2015 si 2016, in domeniul dreptului proprietatii intelectuale, insotita de note explicative privind textele de drept roman prin care au fost transpuse directivele europene in materie.

Hotararile reliefeaza interpretarile C.J.U.E cu privire la legislatia europeana in domeniul proprietatii intelectuale si, fiind pronuntate in cadrul procedurii trimiterilor preliminare, au un efect obligatoriu pentru fiecare stat membru, deci, implicit, si pentru Romania. Astfel, lucrarea ajuta la o intelegere mai aprofundata a legislatiei Uniunii Europene in materia proprietatii intelectuale, precum si la interpretarea si aplicarea corecta a dreptului intern care transpune aceasta legislatie.

Proprietate intelectuala. Drepturi de autor. Marci. Brevete- a aparut la editura Hamangiuin anul 2016.

Libraria online Piata de carte va expediaza carteaProprietate intelectuala. Drepturi de autor. Marci. Brevetein 24-48 de ore de la primirea comenzii.

Product successfully added to the product comparison!