Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Dreptul insolventei. Curs universitar

Dreptul insolventei. Curs universitar

ROL-UJ-9786066739344

48,50 lei

50,00 lei

Csaba Bela Nasz

Universul Juridic

Comanda acum cartea Dreptul insolventei. Curs universitar de Csaba Bela Nasz si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786066739344
Tip carteEditie tiparita
ColectieInsolventa / Lichidare / Faliment
An aparitie2016
Nr pagini364
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
DimensiuniAcademic
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
CarteaDreptul insolventei. Curs universitar
LucrareaDreptul insolventei. Curs universitar reprezinta primul curs universitar de dreptul insolventei care analizeaza noile reglementari introduse prin Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, precum si prin Legea nr. 151/2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice.

In cartea Dreptul insolventei. Curs universitar sunt examinate in profunzime atat procedurile de prevenire a insolventei (mandatul ad-hoc si concordatul preventiv), cat si procedura insolventei profesionistilor si cea a persoanelor fizice ale caror obligatii nu rezulta din exploatarea de catre acestea a unei intreprinderi, in sensul art. 3 din noul Cod civil.

Solutiile propuse de autor in Dreptul insolventei. Curs universitarsunt analizate in mod temeinic prin prisma considerentelor doctrinare, cu trimiteri la practica judiciara in materie, fiind punctate argumentat, acolo unde este cazul, neconcordantele sau omisiunile legiuitorului.

Autorul, cu o vasta experienta de judecator si cu o pregatire solida in domeniul dreptului comercial, in general, si al dreptului insolventei, in special, reuseste sa ofere un instrument util atat studentilor si masteranzilor, cat si practicienilor in domeniu, cursul universitar constituind una dintre primele lucrari de dupa aparitia celor doua acte normative mentionate mai sus, abordand detaliat nu doar regulile comune in materie de insolventa, ci si regulile speciale privind procedura insolventei profesionistilor (procedura insolventei grupului de societati, dispozitii privind falimentul institutiilor de credit si al societatilor de asigurare/reasigurare, insolventa transfrontaliera).

Dreptul insolventei. Curs universitar- a aparut la edituraUniversul Juridicin anul 2016.
Libraria online Piata de carte va expediaza carteaDreptul insolventei. Curs universitarin 24-48 de ore de la primirea comenzii.

Product successfully added to the product comparison!